Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Straff for kjøring uten Car Insurance i Storbritannia

Kjøring uten forsikring er ulovlig i Storbritannia. I motsetning til i USA, hvor kjøretøyene er forsikret for bruk av nesten alle driveren, må i Storbritannia sjåførene være forsikret for å kjøre bestemte kjøretøy. Dessverre kjører uten forsikring er et betydelig problem i Storbritannia, så straffer for å bryte denne loven er alvorlige. Punkter på din License

En sjåfør som tillater andre å bruke sitt kjøretøy uten skikkelig forsikring står overfor den samme straffen som en som kjører uten forsikring. Det er viktig å sørge for at alle driverne er riktig forsikret før slik at de kan kjøre bilen for å unngå straff.

For et første angrep, vil sjåførene vanligvis gis straffepoeng på førerkortet sitt. Normalt vil driverne mottar 6-8 straffepoeng. Dette setter sjåføren i større fare for å miste sin lisens burde alle andre bevegelige brudd oppstår.
Fixed Penalty

I tillegg til å motta poeng på førerkortet, vil du være pålagt å betale en bot. Boten varierer fra sted til sted. Du kan bli bøtelagt opptil 5000 britiske pounds (ca $ 7573 per mars 2010), men vanligvis boten er i nabolaget av 200 britiske pounds (ca $ 130 i mars 2010). Det fine er vanligvis pålagt i tillegg til prikker på førerkortet ditt, ikke la deg lure til å tro at du vil måtte betale en bot i stedet for å motta straffepoeng

Personer som tillater uforsikrede sjåfører til å kjøre sine biler. kan også møte en bot, selv om det ikke kan være så høy.

kjøreforbud

Sjåfører som kjører uten skikkelig forsikring sette seg selv i fare for å bli utestengt fra kjøring. Denne straffen skjer normalt etter gjentatte lovbrudd, men kan ilegges med det første lovbruddet skal retten finner det nødvendig.

Kjøreforbud kan være i 28 dager eller mer, avhengig av om gjerningsmannen er en alvorlig repeater. Forbudet trer i kraft umiddelbart og kan utstedes i forbindelse med en bot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93869.html

Previous:
Next:

Accident Insurance