Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

De Gjennomsnittlig Automobile Insurance priser

Bil forsikring og politikken premiene variere fra stat og enda fylke. Mange faktorer gå inn å bestemme en premie beløp, inkludert sjåfør og kjøretøy informasjon. Uavhengig av område og politiske forskjeller, gjenstår ett faktum det samme - alle som kjører et kjøretøy må adlyde statlige lover og bli lovlig forsikret for å gjøre det. Dekning

Hver stat har minimum ansvar krav anerkjent av forsikringsselskaper som den minst kostbare politikk. Grensene er lav i noen stater og høy i andre. Politikk eiere er i stand til å øke grensene. Ofte, de statlige grensene er ikke nok økonomisk dekning i tilfelle en storulykke. Heve grensene kan beskytte en person fra søksmål og personlig økonomisk ansvar. For folk som leier eller finansiere en bil, full dekning, som inkluderer omfattende og kollisjon, kreves dekning inntil bilen er betalt for. Bank politiske krav, herunder grenser og egenandeler, avviker med utlåner.
Kjøretøy

premiene er sterkt påvirket av kjøretøy kostnader, bruk og statistikk. En full dekning politikk på et kjøretøy verdt $ 100 000 er dyrere enn en full dekning politikk på en $ 20,000 bil på grunn av utskifting kostnader. Kjøretøy tyveri statistikk er også vurdert. Kjøretøy med moderne sikkerhetsutstyr og gode kollisjonstest rangeringer billettpris en lavere politikk pris enn de som ikke gjør det. Vanlige rabatterbare sikkerhetsfunksjoner inkluderer anti-lock bremser, passiv eller aktiv alarm, antall kollisjonsputer og et kjøretøy lokalisere enhet, for eksempel OnStar.
Personlig informasjon

Ulike personlige faktorer bestemmer politikken premiene. Alder, sted og kredittinformasjon brukes til å vurdere risiko for politikken premie. Førere under 25 år er i risikable gruppen, mens sjåfører mellom 50 og 65 er statistisk tryggere sjåfører, ifølge Car Insurance Companies. Forsikringsselskaper rabatt politikk basert på bolig, sivilstand, yrke og utdanning - situasjoner som er statistisk bevist å redusere risikoen. Andre pris faktorer inkluderer ukentlig kjørelengde og om bilen er brukt for personlig, nytelse eller bedrift.
Ulykker og Billetter |

på-feil ulykker kan i stor grad påvirke forsikring priser for personer på tidspunktet for politikken fornyelse eller når du bytter selskap. Tallene for årene ulykker bo på forsikring og drivende historie variere fra stat og selskapet. Ticket historie og lisens poengene brukes til å vurdere risiko. DWI (kjøring svekket) eller DUI (kjøring under påvirkning) kostnader øker risikoen faktor dramatisk --- folk med slike avgifter kan ha en vanskelig tid å finne forsikring, enn si en rimelig pris.
politiske Gjennomsnitts

The National Association of Insurance kommissærer (NAIC) kjørte en rapport utgitt i desember 2009 for å vise gjennomsnittlig premie for alle stater mellom 2005 og 2007. Den NAIC sier at denne rapporten ble laget for å presentere statistikk rundt Bilforsikring statistikk og gjennomsnittlig saksomkostninger til det offentlige.

De fem dyreste stater, i henhold til NAIC, inkludert politiske kostnader gjennomsnitt for 2007, var $ 1140 for Washington, DC, $ 1104 for jøde Jersey, $ 1096 for Louisiana, $ 1047 for New York og $ 1043 for Florida, ifølge Rocky Mountain Insurance Information (RMII).

De tre billigste landene, inkludert premium gjennomsnitt i denne rapporten, var $ 512 for North Dakota, $ 518 for Iowa og $ 534 for South Dakota.

Den gjennomsnittlige politikken premie for USA i 2005 var $ 829 og redusert i 2007, endte den gjennomsnittlige premium pris rapporten for dette året på $ 795 for alle stater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93912.html

Previous:
Next:

Accident Insurance