Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan Forsikring jeg min tenåring

Bilulykker sto for flest dødsfall i tenårene demografiske (15 til 24) - 3500 drepte og 350.000 skader - i 2008, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. I tillegg tenåringer er ansvarlig for omtrent 30 prosent av alle bil forsikringskrav og kostnader, til tross representerer bare 14 prosent av den totale befolkningen. På grunn av dette høyere risiko, tenåringer er mye tøffere å forsikre og som regel har høyere premie enn eldre førere. Når du til en tenåring til en politikk

Flere stater krever at foreldrene liste alle tenåringer med en drivere tillatelse på deres Bilforsikring politikk - ifølge Insurance Information Institute, Illinois, Indiana, Maryland, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Virginia og West Virginia gjøre - men de fleste gjør ikke det. Men selv i stater som krever elever til å ha en forsikring, vil de fleste forsikringsselskaper ikke øke auto premie for den lisensierte foreldre hvis de har en tenåring med bare en førerens tillatelse. For å unngå forsikringskostnader, kunne foreldrene bare krever sine tenåringer til å holde en tillatelse til hun fyller 18 år. Det er viktig å merke seg at det å holde et barn på en lærendes tillatelse betyr at de ikke kan kjøre alene, og forsikringsselskapene kan automatisk legge til tenåringen hvis foreldrene ikke informerer selskapet om sitt barns status som elev ved tillatelsens utløp.

Komme The Teen forsikrede

Foreldrene bør ta alle skritt for å ivareta sikkerheten for sine tenåringer på veien. Ikke bare vil dette redusere sin forsikringspremie, senker det sjansene for at barnet får i en ulykke. Mid-size sedan er den beste bilen for en tenåring. Små, sporty biler er vanskeligere å driver og generelt tilby minst beskyttelse i en krasj. På den annen side kan store nyttekjøretøyer rulle over.

Noen stater krever at tenåringer tar kjøreopplæring gjennom en statlig godkjent skole for å få en lisens på 16 år. Hvis foreldrene velger å undervise barnet selv, kan det hende at tenåringen må vente til 18 for fulle kjøring privilegier. Mange auto forsikringsselskaper tilbyr sikkerhet programmer som lærer kjøresikkerhet og krever tenåringer til løfte om ikke å praktisere farlige vaner, for eksempel promillekjøring.
Tips

Vanligvis premie for tenårene driverne er lavere når de er oppført på foreldrenes politikk snarere enn deres egen politikk. De fleste forsikringsselskaper ikke belaste foreldrene når barna går på college og forlate sin bil hjemme. I tillegg får gode karakterer på skolen (minst en B gjennomsnitt) bærer vanligvis en ekstra rabatt når samtidig med kjøring sikkerhet klasser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93866.html

Previous:
Next:

Accident Insurance