Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva er Maine Usikrede bilist Penalty ?

Bilistene i Maine er pålagt ved lov å bære minimum av Bilforsikring dekning , og unnlatelse av å vise bevis på forsikring kan resultere i en mulig førerkort suspensjon og tap av kjøretøyets registreringsnummer . Law

Hvert kjøretøy eier og operatør i Maine er pålagt ved lov å kjøpe $ 50000 verdt dekning for å dekke skade eller død av en person , $ 25.000 i skade på eiendom, og minst $ 100 000 for å dekke en ulykke som resulterer i skade eller død av en person . Maine aksepterer også en kombinert enkelt grense på $ 125 000 for personskade og materielle skader. Bileiere er ikke tillatt å registrere sine kjøretøy før de vise bevis på denne forsikringen .
Usikrede Operation

Ifølge Maine Bureau of Motor Vehicles , hvis en driver gjør ikke fremlegge bevis for forsikring når de er pålagt , kan de bli belastet med uforsikrede drift . Dette kan bety en lisens suspensjon og potensielle tap av registrering privilegier. Sjåføren er nødvendig å umiddelbart kjøpe en politikk med tilstrekkelig dekning og deretter sende inn en " bevis på økonomisk ansvar" ved å sende en SR - 22 forsikringsbeviset.
Usikrede Dekning

Maine krever at alle bil forsikringer skrevet i staten å inkludere " uforsikrede bilist " dekning . Eieren av politikken er forsikret mot personskade erstatning dersom de er i en ulykke med en uforsikret driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93998.html

Previous:
Next:

Accident Insurance