Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan bestemmer utbetalingen når bilen er summert

Bilen anses som " var " av et forsikringsselskap når den bestemmer at det ville koste mer å reparere bilen enn å kjøpe den. Hvis bilen er totalt , vil du ikke være å vente flere uker for reparasjoner som skal fullføres , men utbetalingen er kanskje ikke så mye du ønsker . Det er en sjanse , spesielt for nyere biler , at du vil bli betalt mindre enn det du skylder for bilen fordi utbetalingen er basert på markedsverdien av bilen og ikke på hva du kan skylder. Instruksjoner
en

Bestem bilens merke, modell , år og kjørelengde. Hvis du ikke husker , er det meste av denne informasjonen i brukerhåndboken .
2

Slå opp bilens verdi ved hjelp av Kelly Blue Book , National Automobile Dealers Association og Edmunds som referanser . Disse ressursene gir estimater på bilen din er verdt. Kontroller flere kilder for å få en gjennomsnittlig verdi . Det er også verdt å sjekke rubrikkannonser i ditt område for å finne ut hva lignende biler som selges for .
3

konto for eventuelle forbedringer eller komponenter du har lagt til din bil. Dette inkluderer ting som en ikke-standard stereo eller høyttaler system som legger til sin verdi .
4

Legg verdien av forbedringene du har gjort i bilen til bilens basen verdi fastsatt i trinn to . Denne verdien bør være en tett tilnærming av hva forsikringsselskapet vil betale deg for din utgjorde bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93821.html

Previous:
Next:

Accident Insurance