Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

? Om midlertidig Car Insurance

Nesten alle stater krever noen form for bil forsikring eller ansvar dekning for å sørge for at bilistene anta økonomisk ansvar i tilfelle av en ulykke, midlertidig bil forsikring kan kjøpes på en måned til måned basis som en erstatning for langsiktig bil forsikring å gi dekning i en rekke situasjoner. Betydning

Midlertidig bil forsikring, også kjent som kortsiktig bilforsikring, er en bil forsikring som varer i mindre enn 6 måneders eller 12-måneders sikt av en forsikringspolise. Midlertidig bil forsikring er et attraktivt alternativ for sjåfører som vet de bare skal kjøre bilen sin for en svært kort periode. Den kan også brukes til å gi dekning for personer som ikke er dekket på en eksisterende politikk, for eksempel en venn, nabo eller et familiemedlem.
Egenskaper

Midlertidig bil forsikringer er tilgjengelig både som omfattende eller ansvar dekning premiene, og de er vanligvis priset mye høyere enn en standard årlig politikk. Mest midlertidige forsikringer tilbyr dekning i 2-uke eller 4-ukers segmenter og må fornyes i løpet av få dager etter utløpet av dekningen perioden. Forsikringsselskaper som tilbyr midlertidige bilforsikring inkluderer Geico Forsikring, Progressive Bilforsikring, State Farm Insurance og American Family Insurance.

Fordelene

Noen stater straffe tungt for sjåfører som har et bortfall i forsikring og refse dem som er fanget kjører uten forsikring i det hele tatt; midlertidig bilforsikring forhindrer at dette skjer. Foreldre kan kjøpe midlertidig bil forsikring for sine barn som kan bruke familiens bil for en kort periode. Forretningsforbindelser kan kjøpe midlertidig bilforsikring når de bruker andres bil for en utvidet forretningsreise. En sjåfør kan kjøpe midlertidig bil forsikring for å kjøre en ny bil kjøp hjem og har ikke bestemt seg for hva slags dekning de ønsker, i dette tilfellet, vil de ha litt tid til å shoppe rundt etter den beste forsikring priser eller pakken vil fortsatt ha noen form for . dekning
Hensyn

Midlertidig bil forsikring er ikke laget for å bli brukt som en erstatning for en langsiktig forsikring; denne type forsikring gir alle fordelene av vanlig bilforsikring, slik at det ikke forfalle i dekning. Noen forsikringsselskaper leverandører tilbyr rabatterte midlertidige bil forsikring programmer for nåværende kunder, spesielt for de som reiser ut av staten eller utenlands og planlegger å kjøre et annet kjøretøy for en kort periode.
Kostnader

Midlertidig bil forsikring er ikke billigere enn en standard policy, og det kan ende opp med å koste deg mye mer enn en årlig politikk hvis du holder fornye den midlertidige politikken. Denne type forsikring er mest egnet for sjåfører som ønsker ønsker ikke å ta noen risiko forbundet med å kjøre bil uten forsikring, eller bare ønsker å "kjøpe" tid mens shopping for den beste forsikring pakken eller rate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93813.html

Previous:
Next:

Accident Insurance