Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Car Insurance Alternativer for drivere

Det er mange alternativer for bil forsikring for sjåfører og bileiere. I det minste, de fleste statene krever bilistene til å ha ansvar eller personskade forsikring, som dekker den andre sjåføren og passasjerene hvis en bilist er funnet å være feil. Stater som ikke krever ansvar dekning har økonomiske ansvaret lover, og uforsikrede bilister må vise at de har ressurser til å dekke utgifter i forbindelse med ulykken de forårsaker. Typer av grunnleggende dekning

Ansvar eller personskade forsikring kompenserer sjåføren og passasjerene hans, om noen, for skader de pådro seg i en ulykke som var den andre sjåføren skyld. Det minimum av dekning varierer avhengig av staten, men er vanligvis rundt $ 20,000 til $ 25,000. The Insurance Information Institute anbefaler at sjåførene bærer ansvar grensene for $ 100 000 per person og $ 300,000 totalt per ulykke hvis mer enn tre personer er skadet i en enkelt ulykke. . Dette er fordi minimumsgrenser er ikke tilstrekkelig til å dekke de fleste ulykker, og noen stater krever bilistene til å gjøre opp for forskjellen selv. Insure.com har et diagram som viser statens ansvar minimumskrav og andre dekning bilister må ha.

Personskade beskyttelse, vanligvis kjent som PIP, betaler medisinske utgifter til personer skadet i førerens bil uavhengig av skyld. Denne dekningen er noen ganger kjent som med-lønn, som vanligvis dekker medisinske utgifter bare. Full PIP dekning vil dekke lønn tap på en forhåndsbestemt rente, husholdning tjenester hvis du ikke klarer å gjøre husarbeid, og en død fordel for begravelse utgifter. Mange land krever bilistene til å ha PIP dekning. Hvis kjøretøyets eier /driver har PIP dekning, vil det dekke alle passasjerer i bilen. Hvis føreren ikke har PIP eller et utilstrekkelig beløp for å dekke alvorlige skader, da passasjerens PIP vil sparke i om hun har det på hennes egen politikk.

Skade på eiendom betaler for reparasjoner på den andre sjåførens bil, mens kollisjon betaler for skader på bilen, fratrukket egenandelen du har. Långivere, slik som banker, kan kreve en bilist å ha kollisjon og /eller gap dekning på bilene de finansiering for å beskytte sine interesser i bilen. (Gap dekning betaler differansen mellom skade på eiendom oppgjør og balansen på grunn på bilen.) Underinsured og uforsikrede bilister forsikring (UM /UIM) dekning beskytter bilister som har blitt skadet i ulykker forårsaket av andre sjåfører. Hvis det bilist har bare minimum grenser eller ingen forsikring, men du eller en passasjer ble alvorlig skadet, ville UM /UIM forsikring sparke i å betale dine medisinske regninger og annen godtgjørelse.
Andre dekning alternativer
med

Andre forsikringstekniske alternativene inkluderer omfattende, noe som gir dekning hvis bilen eller noen av dets innhold er stjålet, utleie, som dekker kostnadene for en leiebil mens din blir reparert på grunn av en ulykke, og tauing, som lønner seg å ha den skadede bilen tatt med til et verksted eller ødelegge verftet. Leie og tauing utgifter kan betales ved på-feil sjåførens forsikringsselskap som en del av skade på eiendom oppgjør med deg.
Plukke en Insurance Company

Det er hundrevis av forsikringsselskaper som selger bilforsikring. Bileiere i markedet for forsikring bør kontakte flere for sitater. Bilistene bør merke seg at noen selskaper ikke aksepterer bilister med dårlig kjøring poster, andre vil ikke skrive minimums-limits politikk. Enkelte selskaper ikke skrive forsikring i alle stater. En statlig forsikring kommisjonær kontor kan gi en liste over selskaper som er godkjent til å tegne forsikring i den tilstanden samt informasjon om klager andre forbrukere har arkivert om et bestemt selskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93854.html

Previous:
Next:

Accident Insurance