Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Trenger du forsikring for å drive

Enhver person som har ansvar for et kjøretøy må være i stand til å vise at det finnes en gyldig forsikring på sjåføren eller bilen , eller - ? I enkelte stater - at sjåføren oppfyller økonomisk ansvar obligasjonslån krav. Landene varierer i sine metoder for forsikring, men uansett hvilken metode gjelder , du kan ikke lovlig kjøre bil uten forsikring . State Minimum

I USA , må du møte eller overgå statens minstekrav for forsikring for å kjøre bilen på veien . Hver stat har sine egne juridiske minimum ansvar krav , så minimum dekning avhenger av staten du bor i.
Financial Responsibility

Noen stater , slik som Indiana , ikke har en bestemt juridisk minimum for forsikring , men du må være i stand til å gi et gyldig forsikring eller en obligasjon som sier at du hevder fulle økonomiske ansvaret for eventuelle skader forårsaket av en ulykke . Dette signert og attestert bindingen beviser at du har midler tilgjengelig.

Ekstra forsikring

Mange stater anbefaler at bortsett fra den minste , har du også ekstra beskyttelse for kollisjon avkall og skader. Forsikre utover de statlige krav kan beskytte deg mot ytterligere skader i en ulykke . Uansett hvilken form for forsikring eller ansvar du velger , husk at det er straffbart å kjøre uten forsikring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93990.html

Previous:
Next:

Accident Insurance