Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Uforsikrede tap Recovery

Usikrede tap Recovery ( ULR ) er en beskyttelse i bil forsikringsbransjen. ULR er for tilfeller hvor en ulykke er forårsaket av en tredjepart, og forsikringen innehaveren søker å gjenvinne penger som følge av ulykken som ikke dekkes av eksisterende forsikring. Funksjon

ULR er designet for tilfeller når bilreparasjoner betales av innehaverens helhetlig politikk , men out- of- pocket utgifter er ikke og kan være oppnåelige fra den skyldige sjåføren selskapet . Fordi disse utgiftene tar lengre tid å bli avgjort , ULR vanligvis gir også rettshjelp for å hjelpe gjenopprette midler.
Overflødig

Etter en ulykke , uavhengig av skyld , din selskapet vil skape et overskudd på politikken som erstatter nei- krav rabatt mottatt fra å ha et rent rulleblad . Dette overskuddet reduserer premiene på politikken . Når kravet er avsluttet, og du blir funnet å være uskyldig det overskytende tilbakebetalt. ULR hjelper holdere betale det overskytende i mellomtiden .
Andre dekning

En vanlig dekning under ULR er alternativ transport mens innehaveren bilen blir reparert. ULR kan dekke personskade, klær skade og telefonsamtaler .
Kostnader

Kostnadene kan bestemmes ved hjelp av en " fast kostnad per krav " basis . ULR kan også være en prosentandel av den totale summen av penger gjenopprettes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93996.html

Previous:
Next:

Accident Insurance