Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

South Carolina Car Insurance Ansvar Lover

South Carolina krever at alle biler i staten skal ha ansvar bil forsikring. Kravet sikrer at sjåfører på South Carolina veier og motorveier er beskyttet i tilfelle en ulykke. Det er ulovlig å føre motorvogn i delstaten South Carolina uten minstekravet forsikring, unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i en billett eller tap av kjøring privilegier. Minimumskrav

minstekrav til South Carolina bil forsikring er $ 25000 personskade forsikring per person, $ 25,000 skade på eiendom dekning og $ 50000 personskade per ulykke. Staten krever ikke drivere for å bære under-forsikret eller uforsikrede bilist dekning for å kjøre i staten. Minstekravene for forsikring må opprettholdes konsekvent uten hull i dekningen. Leiebiler i staten må også ha minimum av forsikring.
Proof of Insurance

South Carolina sjåførene må bære bevis på forsikring med dem hele tiden. Polititjenestemenn kan be bilister stoppet for en trafikk brudd å fremlegge bevis for forsikring. Førere som ikke kan fremvise dokumentasjon for å bevise forsikring ansikt en bot.

Straff

Forsikringsselskaper regelmessig varsle South Carolina Department of Motor Vehicles når kundene har et bortfall i bil dekning. Staten vil gi sjåføren 20 dager for å gi Department of Motor Vehicles med bevis for forsikring før du tar noen handling. The South Carolina Department of Motor Vehicles vil suspendere lisens og registrering av alle førere som ikke klarer å fremlegge bevis for forsikring. Kostnaden for gjeninnføre et førerkort, etter suspensjon for unnlatelse av å ha forsikring, er $ 200 og $ 5 for hver dag uten forsikring. Bilister fanget kjører uten forsikring ansikt automatisk lisens suspensjon og en $ 550 gebyr for å gjeninnsette sin kjøring privilegier. Føreren av en uforsikret bil som han ikke eier er fortsatt gjenstand for en $ 100 bot.
Usikrede bilist Registrering

South Carolina lar sjåførene å registrere seg som uforsikrede bilister. Søkeren for de uforsikrede betegnelse må oppfylle statlige krav for å kvalifisere for uforsikrede bilist status. Kravene omfatter holde et førerkort i tre år før påføring. Hver sjåfør i husstanden må oppfylle den treårige kravet også. Eieren av kjøretøyet vil umiddelbart bli diskvalifisert dersom han har blitt dømt for trafikk brudd, som for eksempel å unnlate å stoppe for en offiser, biltyveri, fyllekjøring, Vehicular drap og andre overgrep som involverer bruk av et motorkjøretøy.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93933.html

Previous:
Next:

Accident Insurance