Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva å fortelle forsikringsselskaper i en bilulykke?

Auto ulykker koste $ 164 200 000 000 hvert år, med den gjennomsnittlige amerikaner betale mer enn $ 1000 i året, ifølge American Automobile Association (AAA). Å vite hva og hvordan du kan kommunisere med forsikringsselskapene er involvert er viktig å bidra til å holde totalkostnadene nede og løse situasjonen raskt. Mange forsikringsselskaper krever detaljer om ulykken plassering, skader, andre sjåføren og skader når fullføre et krav. Sted og tid

Noen forsikringsselskaper vil ønske å vite nøyaktig sted og tidspunkt for en ulykke, herunder retning bilen var på reise i, kjørefelt nummer, kjørehastighet på innflytelse og når det skjedde. Sjåføren kan også bli spurt om hva hewas gjorde før ulykken og neste destinasjon. Denne informasjonen kan være svært nyttig til forsikringsselskapet. Også, hvis ulykken plasseringen er ikke en typisk destinasjon for føreren, kan det være vanskelig å huske nøyaktige detaljene på et senere tidspunkt.
Skader
p Det er vanlig for forsikringsselskapet å spørre om noen av sjåførene eller passasjerer involvert ble skadet, så vel som om en ambulanse ble kalt. Skade informasjonen kan være viktig hvis det er noen form for søksmål arkivert på et senere tidspunkt. For eksempel kan den andre sjåføren sier hun ikke er skadet og senere hevder skader skjedde å saksøke sjåføren. Også, på tidspunktet for ulykken, skal sjåførene være skeptisk om å innrømme feil som dette kan bli brukt mot dem senere.
Other Driver

Når involvert i en ulykke, driverne trenger å utveksle forsikring informasjon og skrive ned bilen beskrivelse. Noen mennesker er oppskaket etterpå, og ikke alltid tenke klart. Alltid samle nåværende kontaktinformasjon og førerkort informasjon, samt politimann informasjon hvis man er kalt til åstedet. Hvis kontaktinformasjonen er utdatert eller feil på den andre sjåførens forsikring kortet, kan det være svært vanskelig for forsikringsselskapene til å kommunisere med alle parter og løse kravet.
Skader

Mange forsikring leverandører vil trenge å kjenne detaljene i skader på begge eller alle biler, ikke bare deres forsikret sjåførens auto. Skadene kan brukes som bevis for den faktiske ulykke og hvordan det skjedde. Å ta bilder på åstedet for ulykken å vise skadene kan også være svært nyttig for både kollisjon estimater og reparasjoner, skader krav, samt bevis for hvem som var på feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93861.html

Previous:
Next:

Accident Insurance