Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Minnesota State Car Insurance Krav

Minnesota er en av 13 stater som har vedtatt en no-fault policy for bil ulykker. No-fault henviser bare til skader mottatt i en ulykke. I stedet for å siterer feil, deltakere i en ulykke motta betaling fra sitt eget forsikringsselskap. Det er obligatorisk å opprettholde visse typer Bilforsikring dekning i delstaten Minnesota. Personskade beskyttelse

personskade beskyttelse dekning er nødvendig i Minnesota. Kjent som PIP, er dette no-fault del av forsikringsdekningen. Det hjelper dekke medisinske utgifter samt utgifter som påløper under healing prosessen. Avhengig av politikk, kan dette inkludere tapt lønn, husholdning utgifter og begravelse kostnader. Minnesota krever et minimum dekning for personskade beskyttelse

minimum personskade beskyttelse er $ 40,000;. $ 20 000 er tilgjengelig for å dekke medisinske utgifter, og $ 20 000 for ikke-medisinske kostnader. Denne summen er tilgjengelig for hver enkelt skadet i ulykken.
Ansvar

Ansvarsforsikring dekker den andre sjåføren, sjåførens bil, medisinske utgifter utover deres dekning eller løsøre hvis ulykken anses å være din feil. Den dekker ikke eventuelle skader på bilen eller eiendom. Hvis du har et lån på bilen din, er du pålagt å gjennomføre omfattende og kollisjon kostnaden for å dekke lien innehaveren i tilfelle en ulykke.

Minnesota Law krever et minimum ansvar dekning på $ 30.000 for enkelte skader, $ 60.000 for to eller flere person skader og $ 10 000 for auto eller personlig skade på eiendom.
bilder Underinsured fordeler

Underinsured fordeler er en del av nei-feil politikk. Disse fordelene er bare tilgjengelig når medisinske utgifter overstiger PIP dekning og den andre sjåføren ble ansett ansvarlig for ulykken, men har ikke tilstrekkelig ansvar dekning.

Minnesota Law krever $ 25000 personskade dekning for én person og $ 50 000 for to eller flere personer.
Usikrede

Denne forsikring beskytter deg i tilfelle du er involvert i en ulykke med en ikke-forsikrede sjåføren som anses ansvarlig for ulykken. Disse fordelene vil også aksent PIP fordeler.

Minnesota Law krever $ 25000 personskade dekning for én person og $ 50 000 for to eller flere individer.
Ytterligere dekning

Bilistene mine velger å bære dekning utover minimum for sine kjøretøy. Omfattende beskytter eieren mot farer som tyveri, flom, brann og hærverk. Kollisjon dekker kostnadene av kjøretøyet eller dets reparasjon hvis det er involvert i en kollisjon. Andre alternativer som for eksempel glass erstatning eller bilutleie er også tilgjengelig. Disse ikke-nødvendige alternativene vil øke kostnadene for forsikringspremier.

Høyere priser for de nødvendige minimumskrav er også tilgjengelig mot ekstra kostnad.
Straff

Alle Minnesota bilister er pålagt å holde en skriftlig uttalelse fra deres forsikring carrier at bilen er dekket av minstekravene i loven i deres besittelse. Unnlatelse av å produsere bevis på forsikring til en politimann på forespørsel er en forseelse forbrytelse.
P Hvis ikke kan gi tilstrekkelig dokumentasjon, kan retten ilegge bøter, og overtrederen kan være gjenstand for tilbakekall av lisensen hans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93981.html

Previous:
Next:

Accident Insurance