Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Kjøring Insurance Rules

Navigere en bil langs åpne veier tar modenhet og ferdighet - det krever også forsikring. Kjøring forsikring er utformet for å beskytte deg i tilfelle en ulykke med forskrifter for å holde deg trygg og ansvarlig. Bilforsikring politikk strekke seg langt og bredt - men det finnes noen universelle regler. Disse reglene er: ansvar dekning, bevis på forsikring og straffer. Ansvar Dekning
Mengden dekning du må ha, vil variere.

En viktig auto-forsikring regelen er ansvar dekning. Alle sjåfører er pålagt å kjøpe deres statens minimum dekning. Denne dekningen skal omfatte tre områder: personskade for en individuell, skader for flere organer og materielle skader. I Pennsylvania, for eksempel, i henhold til forsikring samfunnet AMPMInsure, det minimum av ansvar dekning må man ha inkluderer $ 15.000 for personskade, $ 30 000 for flere kroppslige skader og minst $ 5000 i skade på eiendom.
Viser Proof

De fleste stater krever en driver for å vise bevis på forsikring under visse betingelser. Bevis på forsikring må fremvises når en bil er registrert. Du må også fremlegge bevis for forsikring på ulykkesstedet. Selv om ikke alle stater krever en driver for å opprettholde bevis på forsikring i et kjøretøy til enhver tid, andre strengt håndheve denne regelen. Per september 2005, ifølge den AMPMInsure nettstedet, kan staten Texas Department of Insurance å bruke et kjøretøy-forsikring verifisering program for å overvåke bevis for dekning.
There Will Be Straff
Kjøring uten forsikring kan lande deg i retten.

Bøter kan ikke være pådratt for det første lovbruddet, men unnlater å overholde driving-forsikring regler slutt vil resultere i straff. Unnlatelse av å vise bevis på forsikring umiddelbart kan resultere i en trafikk billett. Likevel kjører uten forsikring er et brudd på loven, advarer AMPMInsure, og kan resultere i en to-måneders lisens suspensjon, kjøretøy impoundment for flere lovbrudd og inndragning av bilskilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93979.html

Previous:
Next:

Accident Insurance