Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Slik Shave Bilforsikring priser

Du trenger ikke alltid å bytte Bilforsikring selskaper for å finne det beste tilbudet og senke hastigheten. De fleste er ikke å dra nytte av alt sin egen auto forsikringsselskapet har å tilby. Du kan ta flere ikke så opplagt skritt for å sørge for at du lagrer alt du kan. Du trenger
Current auto forsikringspolise informasjon
Vis flere instruksjoner
en

konsolidere alle dine forsikringer planer i ett selskap. De fleste auto forsikringsselskaper kan også forsikre din hjemme, utleie, motorsykler, båter, og livet. Disse selskapene vil også gi deg rabatter for å frakte alle av forsikringen din planer med dem.

Consolidated? Trenger ikke å endre selskaper? Ring din agent for en politisk vurdering. Du kan ha rett til besparelser med din nåværende politikk som du ikke er klar over.
2

Spor kjørelengde på kjøretøyene. Ikke alle familiens biler er drevet den samme. Bilforsikring selskaper gjør basen din premie på hvor ofte bilen er på veien. Du trenger ikke å betale det samme premie for arbeidet ditt bil som du gjør for familien rekreasjons bilen.
3

Enkelte selskaper tilbyr trygg sjåfør rabatter. Hvis du ikke har vært i en ulykke eller hadde noen brudd i de senere år, kan du være kvalifisert for en rabatt. Ta en defensiv kjøring klasse eller tenåringer som tar kjøreopplæring kurs kan redusere din premie.
4

La din agent vite om du har lagt noe til bilen din som vil gjøre det tryggere, på veien eller i parkeringsplassen. Biler utstyrt med GPS-sporing enheter, sikkerhetssystemer, selv manuelle bremsene vil du spare penger på Bilforsikring rate. Når vi leter etter en ny eller brukt bil for å kjøpe, alltid se etter biler med kollisjonsputer og blokkeringsfrie bremsesystemer. Det kan også være fordelaktig å betale litt mer for alarmer og tjenester som OnStar, Teletrac, eller Lojack.

Sørg for å merke hvor bilen din er parkert over natten. Er det i en carport eller garasje?
5

Før du tar din ungdoms å få sine førerkort, kan det være lurt å spørre din agent nøyaktig hvor mye din premie vil gå opp. Det kan være mer fordelaktig for deg å være en sjåfør for et år eller to. Hvis du bestemmer deg for å legge til tenåringen din til Bilforsikring plan legge driveren på en eldre bruktbil -. Ikke din nye Mercedes
6

Betal regningene dine i tide. Bilforsikring selskaper faktisk se på kreditt score, og det er en avgjørende faktor i prisen du får for planen. Hvis du betaler dine regninger i tide og ha en god kreditt score, vil du få en bedre rente på planen.
7

Noen auto forsikringsselskaper automatisk registrerer deg for tilleggstjenester som du kanskje ikke trenger og vil koste deg mer på premien. Se opp for tjenester som tauing dekning, utleie refusjon og uforsikrede bilist skade på eiendom.
8

Øk egenandelen. Dette kan være en risikofaktor rett og slett fordi det kan koste deg mer i det lange løp. Det er imidlertid en enkel måte å redusere Bilforsikring rate å øke egenandelen. Egenandelen er beløpet du må betale for skader før forsikringsselskapet vil betale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93814.html

Previous:
Next:

Accident Insurance