Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan å sammenligne priser for Car Insurance

For å få en forsikring sitat, besøk tilbydernes nettsider eller ringe deres kontor. Utdanne deg selv på alle rabatter som er tilgjengelige og hvilke opplysninger du bør gi til disse selskapene for å få de beste sitatene. Typer

Søk om sitater fra nasjonalt basert forsikring tilbydere med ingen tilstedeværelse i byen som Geico, Progressive eller Unitrin Direct. Også kontakte lokale agenter som State Farm, Allstate eller Liberty Mutual eller sjekk med en lokal megler byrå som vil handle for en politikk på dine vegne. Ring eller besøk hver leverandørens nettsted.
Hensyn

gi nøyaktig informasjon for en forsikring sitat. Før du ber om et tilbud, vet bilens identifikasjonsnummer, år, merke og modell. Finn ut datoene for alle billetter du har mottatt, punktene på din lisens og datoene for enhver defensiv sjåfør eller utdanning kurset. Disse kursene ofte kvalifisere for rabatter. Du vil også levere førerkort nummer og hvor langt du kjører årlig, avgjøres av din ukentlige pendle til og fra jobb.
Rabatter

Motta en rabatt på din politikk for noen eller alle av følgende grunner: god kreditt, flere biler på én politikk, en høyskole grad, å være gift eller hjemme eierskap. Noen forsikringsselskaper selv rabatt politikken hvis du abonnerer på en bestemt magasin. Ring for å spørre om eventuelle rabatter gjelder for deg, og for å sikre nøyaktige sitater for dine sammenligninger.
Dekning

sammenligne sitater med de samme egenandeler, dekning og rammer fra alle selskaper . Alle stater mandat minimum ansvarsforsikring, som kun dekker skade på andre mennesker eller eiendom, men enkelte forsikringsselskaper vurdere dekning for å være for lavt.

Du kan også sammenligne omfattende, som dekker skade på bilen din fra en handle av naturen som treffer en hjort eller skade fra et hagl storm, eller en kollisjon politikk, som dekker bilen i noen form for ulykke, selv om du er på feil. Kollisjon forsikring er også kjent som full dekning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93962.html

Previous:
Next:

Accident Insurance