Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan kjøpe Florida Car Insurance Online

Florida, i motsetning til noen stater, krever drivere for å ha en personskade beskyttelse (PIP) politikk som en del av ansvar dekning. Dette beskytter deg mot ulykker, uansett om din feil eller ikke. Du egen politikk dekker deg og forsikret passasjerene for medisinske, begravelse utgifter og tapt lønn som følge av en ulykke. Ettersom enkelte land ikke tilby denne dekningen, og forsikringstakeren er ansvarlig for sin egen medisinske betalinger, hvis feil. Instruksjoner
en

Samle all nødvendig informasjon. Har din lisens informasjon, Vehicle Identification Number (VIN), og året, merke og modell av bilen du ønsker å forsikre, sammen med riktig informasjon for andre personer i husstanden din som du ønsker å legge til politikken. Merk din ukentlig kjørelengde og om hvert kjøretøy brukes for personlig, nytelse eller bedrift. Skaff datoene for eventuelle bilulykker og som var på feil, og noen billetter eller lisens og peker informasjon.
2

Kontakt Department of Motor Vehicles (DMV) i ditt område. Finn ut om du er pålagt å ha personskade ansvar dekning --- Florida krever dette for noen drivere, som regel de med visse lovbrudd eller en ulykke historie. Finn ut på din lokale DMV antall poeng du har på din lisens og dato og kostnader av hver du er usikker. Du trenger denne informasjonen for et nøyaktig sitat.
3

Få sitater fra flere forsikringsselskaper leverandører. The Florida State DMV Online Guide antyder motta sitater fra Insurance.com eller InsureMe.com. Tenk nasjonal-baserte forsikringsselskaper, som State Farm eller Allstate, som har lokale agenter i ditt område. Sjekk nasjonal-baserte tilbydere som ikke har lokal tilstedeværelse, men tilbyr lave priser, for eksempel progressiv, Esurance eller Unitrin Direct. Spør venner og familie som de bruker. Sjekk med Better Business Bureau for å finne ut karakterer og klage historie for lokalt baserte selskaper.
4

Fyll ut alle av sitat informasjon. Enten du kommer til å bruke Florida statlige DMV anbefalte forsikring sitat leverandører eller søke forsikring gjennom ett av selskapene du har funnet, kan du motta et tilbud ved å finne alternativ på selskapets hjemmeside. Send inn all informasjonen som du samlet for å få en korrekt sitat. Velg ditt kjøretøy dekning. Hvis du har noen dekning spørsmål, kan du ringe forsikringsselskapet for å avklare. Når du velger et gunstig selskap og pris, kan du kjøpe den politikken online.
5

Betal din kreves forskuddsbetaling eller første måneds betaling for den politikken du valgte. Input kredittkortinformasjonen din, utløpsdato og sikkerhetskode inn de nødvendige boksene for betalingen. Input brukskonto informasjon om betaler direkte ut av din brukskonto. Betale for politikken i sin helhet hvis du foretrekker det. Skrive ut bevis for forsikring for å holde i bilen, kreves av Florida lov. Din totale politikken informasjonen er sendt til deg på et senere tidspunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93910.html

Previous:
Next:

Accident Insurance