Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan registrere en Salvage Vehicle

Et kjøretøy er klassifisert som berging når det koster å reparere skader overstiger bilens verdi. En berging klassifisering betyr ikke nødvendigvis at du ikke kan kjøre eller reparere en bil, alle stater tillater deg å registrere berges biler for ulike formål. Mange stater tillater deg å registrere berging for videre drift, forutsatt at det er kjørbart og passerer visse inspeksjoner. Andre stater tillater deg å registrere berging som en ikke-operativ kjøretøy hvis det ikke lenger går. Instruksjoner
en

Skaffe bevis for eierskap for berget kjøretøyet. Akseptable dokumenter inkluderer en regning for salg, kjøretøyets registreringsnummer, eller en tittel i ditt navn eller en som har blitt signert i løpet av det børsnoterte eieren (e).
2

Fullfør den nødvendige berging vognkortet papirarbeid. Dette papirarbeidet varierer fra stat til stat. For eksempel, i New York, må du fullføre "Søknad om Salvage Vehicle Eksamen" (MV-899). I Indiana, må du fullføre "Salvage Title erklæringen" form. I alle stater, kan du få noen nødvendige papirene fra riktig avdeling eller byrå med ansvar for motorvogn registrering.
3

Fullfør de nødvendige kontroll, eventuelt i staten. Sjekk med en representant i staten for nødvendig informasjon for en befaring, som vil mest sannsynlig bli utført av en representant for avdeling av motorvogner. Enkelte stater, som California, krever ekstra inspeksjoner for smog utslipp og brems og lys fungerer. Det vil være ekstra avgifter for disse.
4

Fullfør eventuelle nødvendige reparasjoner for berget kjøretøyet. Hvis inspektøren finner at kjøretøyet krever videre reparasjon, må du fullføre reparasjonen og bestå en ny inspeksjon. Ta med alle reparasjoner kvitteringer på tidspunktet for hevingen bilens ny inspeksjon.
5

betale fastsatte avgifter for å registrere berging kjøretøy. Gebyrene varierer fra staten. I Indiana, for eksempel, er 2010 avgiften $ 9. I New York, er den 2010 avgiften enten $ 200 eller $ 205, avhengig av hvilket dokument du bruker til å vise bevis på eierskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93991.html

Previous:
Next:

Accident Insurance