Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Full dekning SR22 Vs. Ansvar

SR-22 forsikring - som regel for høy risiko drivere - bekrefter at du har nok forsikring for å dekke en ulykke. Store forskjeller mellom full dekning SR-22 og ansvar Bilforsikring, imidlertid. Full dekning SR-22 inkluderer beskyttelse for mennesker, kjøretøy og eiendom er involvert i en ulykke, mens ansvarsforsikring bare dekker skader som du gjør mot andre og /eller deres eiendom. SR-22

En SR-22 filing - et dokument eller elektronisk sertifisering utstedt av en auto forsikringsselskapet - verifiserer til staten at du har en forsikring som møter eller overgår statens minimum ansvar grenser. Statene kan kreve en SR-22 sertifikat for sjåfører tidligere involvert i en ulykke uten forsikring eller som har overdreven kjøring brudd. Det tilfredsstiller tilstanden til økonomisk ansvar i tilfelle en ulykke, og kan tillate at en suspensjon på førerkort til slutt. Hvis du trenger en SR-22 Certificate of Financial Responsibility, statens avdeling av motorvogner vanligvis vil varsle deg.
Full dekning

Full dekning SR-22 kan omfatte flere elementer, i tillegg til ansvar dekning. Medisinsk betalinger dekning bidrar betale medisinske utgifter - uansett hvem som er feil - du, dine passasjerer og eventuelle familiemedlemmer kjøring eller ridning i den forsikrede bilen på tidspunktet for ulykken. Underinsured /uforsikrede bilist dekning beskytter deg mot førere med lite eller ingen forsikring. Det hjelper også dekke skader på deg eller din passasjer, samt reparasjoner og kostnader knyttet til den skadede bilen. Kollisjon dekning hjelper betale for kjøretøy reparasjoner hvis du er involvert i en dekket tap, som varierer avhengig av politikk, mens omfattende dekning hjelper betale for skader som ikke er forårsaket av en kollisjon, for eksempel fra hagl eller hærverk.


Ansvar

Ansvar dekning, kreves i alle 50 stater i henhold til Allstate.com, betaler bare for den skaden du gjør mot andre eller eiendom i en ulykke. SR-22 ansvarsforsikring har vanligvis en personskade del og en skade på eiendom porsjon. Den personskade delen dekker sykehus, medisinske regninger, rehab, begravelse og andre utgifter, mens skade på eiendom delen vil dekke skader eller reparasjoner til andre kjøretøy eller city eiendom. Sjekk med ditt forsikringsselskap agent for den nødvendige grad av dekning i staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93992.html

Previous:
Next:

Accident Insurance