Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan få en kopi av Driving Record

Det er mange situasjoner der du kanskje trenger å få en kopi av din kjøring posten. Mange jobber krever at du gi en kopi av kjøring posten når du søker etter arbeid, og du må også gi en kopi av kjøring posten når du får bil forsikring eller bilforsikring. Få en kopi av kjøring poster kan være enkle, men å finne en kopi av din kjøring poster kan også være smertefullt. Det finnes en rekke måter å få en kopi av kjøring posten, og noen er lettere enn andre. Følg disse enkle trinnene for å få en kopi av din kjøring posten uten for mye mas. Instruksjoner
en

Kontakt bilen din forsikring byrå. Bilforsikring politikk vil inkludere en kopi av kjøring posten, og bilen forsikringsselskapet skal kunne gi deg en kopi av din kjøring posten. Det kan imidlertid hende du trenger kopi av kjøring posten for å gi til en bil forsikringsselskapet i første omgang, og da må du gå til DMV for å få en kopi av kjøring posten.
2

Ring DMV i ditt område på forhånd og spør hva du må gjøre for å få en kopi av kjøring posten. Hver stat har forskjellige regler om å anskaffe en kopi av din kjøring posten, så du vil ønske å finne ut på forhånd hva du trenger å ta med deg til DMV for å få en kopi av kjøring posten for din bil forsikringsselskapet eller andre behov .
3

Gå inn i DMV for å få din kjøring posten eksemplarer. Hvis du får en forsikring kjøring posten og må ha det inn etter en viss tid sørge for at du gir deg selv god tid til å få din kjøring posten kopiere og husk at en dårlig kjøring posten er ikke slutten på verden. De DMV linjene er ofte langsom, så ta en bok å lese mens du venter på din kopi av kjøring posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93841.html

Previous:
Next:

Accident Insurance