Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvorfor er det viktig å ha Automobile Insurance?

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, var det mer enn 6 millioner rapporterte bilulykker i 2007. Multi-tonns bilene som kjører i høye hastigheter, trafikk trafikk og distrahert eller svekket drivere altfor ofte føre til ulykker som kan føre til betydelige kroppslige og økonomisk skade. Derfor er det avgjørende å forstå og dra nytte av auto forsikringer for å beskytte ikke bare deg selv, men også alle andre på veien. Juridiske krav

Kanskje den mest overbevisende grunn til å ha bilforsikring er rett og slett det faktum at alle stater krever minst grunnleggende ansvar dekning for å lovlig kjøre. Beløpene av nødvendig dekning varierer fra stat til stat, men målet er at hver sjåfør bærer forsikring for å dekke medisinske regninger og materielle skader hun kan forårsake mens bak rattet. I tillegg finansinstitusjoner ofte krever et minimum av forsikring for biler som blir finansiert eller leaset, for å beskytte sine investeringer.
Liability Insurance

Ansvarsforsikring er vanligvis delt inn i to kategorier, personskade og skade på eiendom. Personskade dekning betaler for den medisinske regninger av noen skadet av en overbygd driver, med maksimale mengder definert per person og per ulykke. Skade på eiendom dekning betaler for utskifting eller reparasjon av kjøretøy eller annen eiendom skadet i en ulykke. Merk at disse grunnleggende ansvar retningslinjer kun betale for skade og skade på andre, hvis noen med grunnleggende ansvar dekning bare fører til en ulykke, kan de finne seg å betale sine egne reparasjon og medisinske regninger. I tillegg har mange stater krever underinsured bilist dekning, som er utformet for å beskytte deg hvis du er i en ulykke forårsaket av en bilist uten ansvar dekning av sine egne.
Kollisjon

I tillegg til grunnleggende ansvarsforsikring, mange sjåfører velger kollisjon forsikring. Kollisjon forsikring dekker bilen din, uansett hvem som er på feil i en ulykke. Denne dekningen kan komme godt med, fordi hvis en ulykke skjer i henhold usikre omstendigheter uten upartiske vitner, kan det ikke være noen måte å avgjøre hvem som forårsaket ulykken. Hvis du er fast bestemt på å være feil, kollisjon forsikring fortsatt vil dekke ditt eget kjøretøy.
Medical

annen politikk alternativ som mange sjåfører velger er medisinsk dekning. Legge medisinsk dekning sikrer at lege og sykehus regninger vil bli betalt hvis du er i en ulykke. Som med kollisjon dekning, betaler denne politikken ut uavhengig av skyld, så en viss grad av dekning kan være en verdifull beskyttelse for deg selv og dine passasjerer, uansett omstendighetene rundt ulykken.
Omfattende

Et siste alternativ for bilforsikring er omfattende dekning, som dekker skade på kjøretøy forårsaket av noe annet enn en trafikkulykke. Hærverk og skader fra myke trafikanter eller naturlige årsaker som hagl faller inn under denne kategorien. Omfattende forsikring kan være en ganske dyrt alternativ, imidlertid, og mange bilister med eldre biler passerer opp denne type politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93840.html

Previous:
Next:

Accident Insurance