Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan kjøpe Gap Insurance

Fra det øyeblikket du kjører den nye bilen av mye, svekker verdien av bilen betraktelig. De fleste nye bileiere som finansierer kjøpet skylder mer til sine utlåner enn hva bilen er verdt. Hvis bilen er totalt, bilen forsikringen bare betale utlåner den anslåtte verdien av bilen. Gap forsikring sikrer utlåner er betalt det utestående beløpet i sin helhet dersom eiers bil forsikringen ikke dekker mellomlegget. Instruksjoner
en

Bestem merke, modell, år og beregnet kostnad på bilen du har tenkt på å kjøpe. Kostnaden for gap forsikring er beregnet på grunnlag av disse faktorene.
2

Kontakt din nåværende bil forsikringsselskapet for å be om et pristilbud for gap forsikring. Forsikringsselskapene også referere til gap forsikring som lån eller lease payoff forsikring. Hvis du ikke allerede har bilforsikring, kontakte flere auto forsikringsselskaper du ville vurdere for dekning i ditt område for å få sitater for gap forsikring.
3

kontakt online forsikringsselskaper som selger gap forsikring eksklusivt. Se Resources nedenfor for linker til flere slike selskaper. Be om anbud basert på informasjonen du samlet i trinn 1. Legg merke til at selskapene kan be om månedlig betaling eller en lump sum å gi dekning.
4

Besøk forhandleren du planlegger å kjøpe bilen fra. Spør etter forhandlerens tilbud for gap forsikring. Dealership prisene vil være en flat, rund sum som må betales på forhånd eller finansiert med bilen. Sammenlign forhandleren engangsavgift mot sitat fra den elektroniske forsikringsselskap og den siterte månedlig avgift fra auto forsikringsselskaper å avgjøre hva som er det rimeligste alternativet.
5

Forhandle med forhandleren selger dersom du har funnet billigere sitater andre steder. Spør forhandleren for å slå den laveste sitatet du fant. Hvis forhandleren tilbudet er akseptabelt, velger å finansiere gapet forsikring med bilen og avgifter eller betale for dekning forhånd. Kjøretøyet vil være forsikret så snart du kjører av mye.
6 p Hvis forhandleren ikke er i stand til å møte dine behov, ta kontakt med forsikringsselskapet som ga den rimeligste sitat etter at du kjøper bilen. Gi den nødvendige personlige opplysninger, informasjon om bilen og avgifter for å kjøpe gapet forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93830.html

Previous:
Next:

Accident Insurance