Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Lover på Insurance Card Information

Kjøring uten forsikring er like ulovlig som å kjøre uten gyldig førerkort eller kjøretøy registrering eller med ulovlige bilskilt. Tross alt, kan sjåførene ikke påta seg økonomisk ansvar for kjøretøyet skader eller personskader uten minimum lovpålagt forsikring. En forsikring kortet gir bevis for den nødvendige dekning, inkludert navnet på forsikringstaker informasjon om bilen, navn på selskapet og politikk identifikasjonsnummer. Proof of Insurance

I tilfelle en ulykke, er sjåførene pålagt å gi en lisens, kjøretøyets registreringsnummer og en forsikring kort til andre sjåfører er involvert og politi. Det samme gjelder for trafikk stopper. Unnlatelse av å fremlegge bevis for forsikring kan føre til trafikkbøter, lisens suspensjon og suspensjon av vognkortet. Drivere rådes til å holde en forsikring kort i kjøretøyet, slik at alle sjåfører av bilen kan presentere det på forespørsel.
Forsikring Dekning

Hver stat har sine egne krav for bilforsikring, men det er lite variasjon i dekning alternativer, som inkluderer skade på eiendom ansvar og kollisjon dekning. Ansvar dekker fysiske og materielle skader forårsaket av en ulykke. Kollisjon dekning betaler for skade på kjøretøyet og mulig utskifting av et kjøretøy ødelagt utover reparasjon. Politikk kan omfatte dekning av skader forårsaket av uforsikrede bilister. I tillegg kan sjåfører kjøpe midlertidig forsikring for kjøring i andre land.

Straff

Sjåfører som ikke klarer å gjennomføre en forsikring kort, eller som tillater en politikk for å lapse kan stå overfor bøter, men kan dukke opp i retten for å forklare den tilsynelatende fraværet av bevis. Besittelse av en uredelig kortet bærer stive bøter og mulig fengselsstraff. Under noen av disse forholdene, vil kjøpe bil forsikring i fremtiden være dyrt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93985.html

Previous:
Next:

Accident Insurance