Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva som utgjør en edsvoren erklæring under ed?

Når et forsikringsselskap ber om at forsikringstakeren ta en erklæring under ed, søker forsikringsselskapet informasjon rundt innholdet i en ulykke. Noen ganger, er en uttalelse som kreves for å bistå med disponering av et forsikringskrav. En uttalelse under ed er noen ganger referert til som en eksamen under ed. Formål

Forsikringsselskapet kan be om en forsikringstaker uttalelse under ed, fordi det kan ha spørsmål om dekning under forsikringen, hvordan ulykken skjedde eller hvordan skadene oppsto.

Innstilling

Forsikringsselskapet refererer ofte administrasjonen av uttalelsen under ed til en advokat, eller det kan gis av en person på ansatte fra forsikringsselskapet. I begge tilfeller tar innstillingen som regel sted på et kontor.
Advokat Representasjon

Forsikringstakeren kan beholde juridisk rådgiver for veiledning og råd.

Format

uttalelse under ed består av spørsmål til forsikringstakeren knyttet til naturen av forsikringskrav, som forsikringstaker gir svar. Forsikringsselskapet vurderer senere vitnesbyrdet mot disponering av kravet.
Under Oath

Ifølge Brandon McWherter av Tennessee Forsikring Litigation nettside, den forsikrede svarer på spørsmål etter ed, noe som betyr at forsikringstakeren bekrefter alle svarene gitt er sannferdige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93881.html

Previous:
Next:

Accident Insurance