Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan Beregn Salvage Verdi for Kjøretøy

Du må kanskje beregne restverdi for et kjøretøy som har gjennomgått en ulykke og vedvarende ødelagt utover reparasjon. Vanligvis, forsikringsselskaper avskrive en bil som "var" når kostnadene for reparasjoner overstiger bilens faktiske "blå bok" verdi. Beregning av restverdi på et kjøretøy er ikke en perfekt vitenskap, mye av prosessen avhenger av forsikringsselskapet, samt kjørelengde og tilstand på bilen på tidspunktet for ulykken. Men kan du anslå en grov restverdi på en "utgjorde" kjøretøy. Instruksjoner
en

Slå opp bilens merke og modell online på Kelley Blue Book nettsted for å avgjøre sin base retail verdi (se lenke i Resources).
2

Forskning bilens nåværende markedsverdi på nettet på Auto Trader nettsted (se lenke i Resources). Se etter biler av samme merke og modell og med tilsvarende kjørelengde. Ta i betraktning den generelle tilstanden til bilen på tidspunktet for ulykken. Disse to tiltakene vil gi et ganske nøyaktig estimat av bilens nåværende markedsverdi.
3

kontakt med forsikringsselskapet for å få sin berging estimat. Ideelt sett vil forsikringsselskapet betale ut et beløp som vil erstatte berget kjøretøyet med et tilsvarende merke og modell.
4

Besøk lokale restverdi ødelegge meter for å få en restverdi estimat av bilen hvis det er uforsikret . Berging selskaper tilbyr vanligvis 15 til 20 prosent av dagens endelige verdien av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93988.html

Previous:
Next:

Accident Insurance