Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Definer Ansvar Car Insurance

Den minste forsikringsdekning lovpålagt varierer fra stat til stat, men for de fleste stater, er minimumskravet ansvarsforsikring, som gir dekning for skader en driver fører til andre biler eller gjenstander samt skade på andre mennesker. Faktisk er det referert til som ansvarsforsikring faktisk har to komponenter: personskade ansvar og skade på eiendom ansvar. Funksjon

Ansvar bilforsikring begrenser den økonomiske eksponeringen for sjåfører i tilfelle en hendelse der sjåførens bil forårsaker skade på eiendom, personskade eller død. Grunnleggende ansvar bilforsikring dekker ikke skade på sjåførens bil.
Personskade

Den første komponenten av ansvar bil forsikring betaler for medisinske utgifter som alle er involvert i ulykker pådrar seg. Hvis driveren er funnet å være feil, betaler personskade erstatningsansvar andre medisinske utgifter knyttet til skader påført av andre. Det lønner seg også medisinske utgifter for skade eller ulykke-relaterte tilstander, inkludert død og begravelse. Videre tar denne dekningen seg av juridiske utgifter for sjåføren hvis skadelidte fil dress for skader og /eller forhold knyttet til ulykken. Den dekker ikke skader påført av sjåføren eller noen annen part på politikken som er i drift bilen.
Eiendom Damage

Skade på eiendom ansvarsforsikring dekker skade på eiendom forårsaket av sjåføren og inkluderer biler, bygninger og andre elementer. Skade på eiendom er tredjepart dekning, noe som betyr at den bare dekker skader forårsaket av driveren, men ikke skade på sjåførens egen bil.
Financial Responsibility

Ved kjøp av ansvar forsikring, må sjåførene vurdere om den grunnleggende dekning kreves i henhold til loven vil dekke alle skadene i en ulykke. For eksempel noen stater har et minimum av $ 5000. Hvis skaden skyldes en driver er $ 10.000, må han betale $ 5000 ut av lommen. Dette inkluderer ikke noen egenandel som kan være på plass. Når du velger dekning grenser for ansvarsforsikring, må sjåførene være oppmerksom på at hvis skadene er mer enn grensen av politikken, er han økonomisk ansvarlig for det overskytende, noe som kan skape vanskeligheter ellers mildnet av politikken.


politiske grenser

Mens noen ansvar retningslinjer har en figur, som bestemmer den generelle grensen for personskade og materielle skader kombinert, mange har tre tall. For eksempel, i en politikk solgt som 15/30/15, er det første tallet personskaden grense per person, er det andre tallet er grensen per ulykke og det tredje tallet er skade på eiendom grense per hendelse.

med Egenandeler

En egenandel er beløpet som forsikringstaker betaler før forsikringen spark i. For eksempel, dersom egenandelen er $ 500 og skadene er $ 2000, vil forsikringstaker må betale fradragsberettiget før forsikringen betaler de resterende $ 1500. Egenandeler vanligvis varierer fra $ 250 til $ 1000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93919.html

Previous:
Next:

Accident Insurance