Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan finne Zero Egenandel Car Insurance

Hvis du får involvert i en ulykke , de fleste bil forsikringsselskaper krever at du betaler en egenandel for å reparere skadene på biler involvert i ulykken . Å gi avkall på å betale en egenandel , kan du se etter null egenandel bilforsikring. Instruksjoner
en

Finn ut om staten tilbyr null egenandel bilforsikring. Noen stater har bare tradisjonelle planer som gjør deg utsatt for egenandeler.
2

Kontakt en bil forsikringsmegler . Du kan diskutere fordeler og ulemper med en null egenandel bil forsikring , og han vil fortelle deg de forskjellige typer politikk som er tilgjengelige.
3

Gå på nettet og sjekk ut null fradragsberettigede politikk som tilbys av de bedre kjente forsikringsselskaper. Progressiv , Liberty Mutual og Geico har nettsteder som inneholder informasjon om sine ulike retningslinjer og priser.
4

Sammenlign sitater mellom fradragsberettigede og null egenandel politikk. Du vil finne at premiene kommer til å være høyere med sistnevnte , men det er sannsynlig verdt hvis du får inn i en ulykke .
5

Oppdag hvorvidt du er kvalifisert for null egenandel dekning. Hvis du har vært i flere ulykker , selskapene er ikke sannsynlig å utvide denne type plan for deg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93802.html

Previous:
Next:

Accident Insurance