Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva slags Ulykker vises på en Driving Record?

Når du er i en ulykke, vil Department of Motor Vehicles samle denne informasjonen, og det vil bli lagret på din kjøring posten. På grunn av de ulike typer ulykker som kan oppstå mens du er på veien, vil DMV har en detaljert "Ulykker" på din kjøring posten. Denne delen vil gi detaljert informasjon om når ulykke fant sted, så vel som på vanlig måte og et tall som angir den type ulykke. Ett Andre kjøretøy

Denne type ulykke er den mest vanlige og er en standard, to-kollisjon. Denne typen ulykker er merket med en "1" i "Ulykker"-delen.
Tre eller flere Kjøretøy

Når mer enn to biler er involvert i samme ulykke, vil det bli gitt betegnelsen på en "Tre eller flere Vehicles" crash. Denne typen ulykker er merket med en "2" i "Ulykker"-delen.
Fotgjenger
p Hvis en sjåfør er involvert i en kollisjon med en noen som er på tur, enten de er på veien, et fortau eller en sti, så denne betegnelsen gis til ulykken. Denne typen ulykker er merket med en "3" i "Ulykker"-delen.
Train

Dette merket gis til en ulykke på kjøring posten hvis det innebærer kjøretøyet og en frakt eller lokaltog. Denne typen ulykker er merket med en "4" i "Ulykker"-delen.
Motorisert Scooter
p Hvis du er involvert i en ulykke med alle typer motorisert scooter, vil det bli gitt denne tittelen. Dette inkluderer scootere som Vespa-tallet og mopeder, men dette inkluderer ikke motorsykler, som anses biler. Denne typen ulykker er merket med en "5" i "Ulykker"-delen.
Sykkel

Når en sjåfør er involvert i en ulykke med en person på en sykkel, er det merket med en "6" i "Ulykker"-delen.
Animal

En ulykke med et dyr, enten det er en vill skapning eller en domestiserte en, vil bli gitt denne tittelen. Denne typen ulykker er merket med en "7" i "Ulykker"-delen.
Non-Kollisjon

Non-kollisjon ulykker skjer når skaden er gjort til sjåførens bil, men uten at det kommer i kontakt med et annet kjøretøy eller eiendom. Dette skjer ofte når et dekk er blåst ut, eller det er en slags stor mekanisk problem. Denne typen ulykker er merket med en "R" i "Ulykker"-delen.
Fast objekt /Property Damage

Denne type ulykke innebærer sjåførens bil og noen form for eiendom, for eksempel et hus, postkasse, eller gate. Denne typen ulykker er merket med en "X" i "Ulykker"-delen.
Dødsulykke

Dødsulykker kan oppstå i flere av disse sakene, og derfor vises som en merknad til selve notatet. Angis dette ved å plassere en "*" ved siden av etiketten for ulykken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94008.html

Previous:
Next:

Accident Insurance