Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Definisjon av Motor Vehicle Insurance

Staten lover krever at alle eiere og drivere av kjøretøy for å kjøpe motorvognforsikring. Forsikrings kjøperens kontrakter med et selskap som selger ham en politikk, og ifølge Entrepreneur.com, "den ene parten godtar å betale for en annen parts økonomiske tap som følge av en bestemt hendelse (for eksempel en kollisjon, tyveri eller storm skade). " Koste

forsikrede person betaler premie til forsikringsselskapet. Motorvogn forsikring kostnader varierer mye mellom statene, og noen selskapenes premie tendens til å være dyrere enn andre. Graden av dekning påvirker også prisen. Mange selskaper tilbyr rabatter for bestemte kriterier, for eksempel sikker kjøring poster.
Betydning
p Hvis en ulykke inntreffer, ha tilstrekkelig forsikring beskytter ikke bare den forsikrede personen og hans passasjerer men også folk i andre biler involvert.

Leverandører

Drivere kan kjøpe motorkjøretøy forsikring fra noen av en rekke selskaper. Mange shoppe rundt for å finne den beste kombinasjonen av pris og selskapets omdømme, i form av service og pålitelighet.
Typer

Mange typer politikk er tilgjengelig. Drivere kan kjøpe minimal og rimeligere dekning, for eksempel, hvis de har større kjøretøyer. Dekning kan omfatte kjøretøy skader og medisinske utgifter som følge av ulykker.
Ekstra funksjoner

Noen forsikringer tilbyr veihjelp dekning, som gir fordeler som sleping av funksjonsfeil kjøretøyer. Noen regler dekke kjøretøy utleie til hjelp forsikringstaker i å få leie en bil da hans kjøretøy blir reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93955.html

Previous:
Next:

Accident Insurance