Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva er hensikten med No- Fault Forsikring?

No- fault forsikring er bil forsikring som betaler for skadene til deg , dine passasjerer og kjøretøyet etter en ulykke , enten du var eller ikke var på feil . Du og den andre parten både fil hevder med dine individuelle forsikringsselskaper , snarere enn å prøve å finne ut hvem som var på feil . Effekter

Det er ni stater som krever bilistene til å bære no-fault forsikring . En god grunn noen stater krever ingen feil forsikring er å holde rettssystemet blir tilstoppet med rettssaker som prøver å finne ut hvem som var på-feil i en bilulykke .
Fordeler
< br >

Denne type forsikring kan beskytte deg mot uforsikrede sjåfører , spesielt out- of-town sjåfører som kanskje ikke har ansvar dekning kreves av staten. Den beskytter også mot hit-and -run -drivere eller tilfeller der sjåføren har minimum ansvarsforsikring , men skadene overstiger hans politiske maksimumsgrenser .
Hensyn
< p > Hvis sjåføren som treffer deg ikke bærer den nødvendige no-fault forsikring, så kan du saksøke henne for medisinske utgifter og materielle skader .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93952.html

Previous:
Next:

Accident Insurance