Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Automobile Insurance Krav til New Jersey

Delstaten New Jersey krever at alle biler registrert i staten å ha forsikring. Hvert kjøretøy må ha et minimum av dekning, men beboerne har mulighet til å kjøpe høyere dekning grenser eller flere typer forsikring, for eksempel kollisjon, omfattende, leiebil betalinger eller begravelse kostnader. Husk at hver policy er forskjellig, og kostnadene vil variere i henhold til en rekke faktorer, inkludert leverandør, din kjøring posten og bosted innenfor staten. Standard vs Basic Politikk

New Jersey tilbyr to typer bil forsikringer: standard og grunnleggende. Ifølge New Jersey Department of Bank og Forsikring, mest New Jersey innbyggere velger standard policy, som den oppfyller minimumskravene dekning krav og åpner for kjøp av ekstra beskyttelse, som for eksempel omfattende, kollisjon og leiebil dekning. En grunnleggende politikk er rimeligere, men det gir bare nok dekning for å møte statens minimumskrav. Mange yngre sjåfører som har færre eiendeler eller begrenset familiens ansvar melde deg grunnleggende politikk.
Liability Insurance

New Jersey loven krever ansvarsforsikring, som betaler for skader du forårsaker i en ulykke eller for forsvar hvis du er saksøkt for skader du forårsaker. Ansvar dekning bryter ned i to deler: personskade ansvar dekning og eiendom skade ansvar dekning. Som i 2010, med en standard forsikring må du bære $ 5000 av dekning for skade på eiendom, $ 15000 dekning for dødsfall eller skade på en person og $ 30000 dekning for dødsfall eller skade på mer enn én person. En grunnleggende politikk gir et minimum av $ 5000 for skade på eiendom. Dekning for skade eller død for mer enn én person er et alternativ under den grunnleggende plan, med et minimum av $ 10.000.
Personskade beskyttelse (PIP)
< p> New Jersey krever også bilistene til å bære personskade beskyttelse dekning, også kjent som no-fault dekning. Denne dekningen gjør medisinsk betalinger for deg og alle dekket av politikken hvis du opprettholde en skade i en ulykke, uansett om du var på feil. Standard politikk må gi et minimum dekning beløp på $ 15.000. PIP dekker utbetalinger til leger og sykehus, samt andre medisinske leverandører, det gir også refusjon for utgifter knyttet til skade, for eksempel tapt lønn
Usikrede bilist dekning
<. p> Hvis du har en ulykke med noen som ikke har forsikring, beskytter uforsikrede bilist dekning minimum $ 15000 verdt av dine eiendeler.
Andre Forsikring Forskrift

Når du kjøper en automatisk forsikring i New Jersey, vil du motta en New Jersey Forsikring ID-kort. Du må bære dette kortet i bilen til enhver tid. Du må vise din forsikring kortet når stoppet for en trafikk brudd, i en ulykke, og før du har bilen inspisert. Hvis du ikke gjennomfører tilstrekkelig forsikringsdekning bærer en $ 300 bot for det første lovbruddet, samt samfunnstjeneste og en mulig ett års lisens suspensjon. For andre lovbrudd, stiger straffen til en $ 500 bot pluss 14 dager i fengsel, samfunnstjeneste og en to-års lisens suspensjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93993.html

Previous:
Next:

Accident Insurance