Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Car Insurance Sjekkliste

Hvis du er shopping for eller i ferd med å kjøpe en ny auto forsikring, sørg for at du har all viktig informasjon på plass. Det er en stor mengde informasjon som din agent trenger før å sitere eller lage din politikk. Å ha en sjekkliste kan du huske aspekter av forsikring som er viktige for deg, og vil bidra til at du har riktig dekning. Personlig informasjon

Vær forberedt på å ha ditt navn, adresse, fødselsdato og muligens ditt personnummer klar, avhengig av hvor du bor. Vet hvor langt du kjører til og fra jobb og hvor mange dager per uke. Vet hvor mange miles (omtrent) som du legger på bilen din årlig. Du burde vite dette for alle som bor i husstanden som skal legges til politikken. I noen stater, er det nødvendig at du legger til kjører medlemmer av husstanden til politikken hvis ikke forsikret. Finn ut hvem som sikrer dine andre familiemedlemmer, om nødvendig
Vehicle Information

Har alt av følgende informasjon om bilen på hånden for hver bil du har tenkt å legge til:. Året , merke, modell og VIN (Vehicle Identification Number). Hvis du legger full dekning forsikring, vil du sannsynligvis bli pålagt å ha bilder tatt av hver bil. Hvis du blir bedt om noen skade, være ærlig.
Auto Finans eller Lease

finansiert eller leaset kjøretøy krever full dekning forsikring --- begge omfattende og kollisjon. Ring din finansieringsinstitusjon for å finne ut hva deres fradragsberettigede kravene er. Selv om du kan velge egenandelen, som kan variere fra $ 0 til $ 1000, de fleste banker krever at du har $ 500 eller mindre. Ring før du tar noen beslutninger. Også, bekrefter at agenten vil varsle banken om forsikring, ellers ta en kopi av politikken informasjon, inkludert dekning og egenandel til banken din. Din finansieringsinstitusjon må være tap betalingsmottaker notert på forsikring for lån formål.
Kjøring og Ulykke Historie

Kjenn din historie. Hvis du mottar et enkelt sitat, blir du bedt om datoene for ulykker og som var på feil. Vet hvor mange poeng er på førerkortet, og når dine kostnader fant sted. Du kan gjøre dette ved å gå til din lokale DMV (Department of Motor Vehicles) og ber om en driver abstrakt. Dette vil avklare noe relevant informasjon.
Forsikring Extras

Spør din agent om ytterligere dekning tilgjengelig for politikken din. Enkelte stater tillater for frontruten erstatning uten egenandel. Flomskader, leiebil dekning og tur avbrudd (som inkluderer hotell og måltider i tilfelle av en bil ulykke) kan være tilgjengelig for en liten kostnad. Noen forsikringsselskaper kan tilby noen form for ulykke tilgivelse, eller andre fordeler som for eksempel rabatter på steder av virksomheten for å forsikre med deres selskap.
Rabatter

Mange forsikringsselskaper leverandører tilbyr rabatter. Noen er for høyskoleutdannelse, hjemme eierskap eller ekteskap. Ofte leverandører tilbyr multi-policy rabatter, som betyr at du kan dra nytte av en politikk rabatt for å la selskapet forsikre andre retningslinjer du har i kraft. Undersøke eventuelle hus eller leieren er forsikring du har, samt liv og helse forsikring. Hvis du kan ta din politikk sammenbrudd og dekning informasjon til en agent, kan du se om pris og kvalitet på politikken kan bli matchet og byttet over til en rabatt.
Valgfri dekning

Du kan legge kollisjon dekning til politikken selv om det ikke er nødvendig med en finansieringsinstitusjon. Kollisjon forsikring inkluderer omfattende dekning og beskytter deg mot tap selv om du er på feil for en ulykke. Kollisjon forsikring kan være svært dyrt for eldre biler, og kan vise seg unødvendig med tanke på bilens verdi og politikk premie. Spør din agent for detaljer. Vurdere å legge eneste omfattende dekning til ditt ansvar politikk hvis kollisjon dekning er for dyrt. Omfattende dekker "annet enn kollisjon", slik som et tre faller på kjøretøyet eller få inn en ulykke som følge av sammenstøt med et dyr. Ofte, dette tillegget er dollar i måneden. Alltid gjennomgå retningslinjene i sin helhet, og diskutere noen dekning med din agent. Mange foretrekker å bære mer enn de statlige minimumskrav for dekning og kan muligens spare deg fra en fremtidig rettssak hvis politikk ikke dekker skader. Rådfør deg med budsjett og spør din agent hvis dekning er tilstrekkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93899.html

Previous:
Next:

Accident Insurance