Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Dekning Under South Carolina Personlig Auto personvern

Forstå hva en personlig auto politikk i South Carolina dekker og ikke dekker er en av de beste måtene for forbrukerne å beskytte seg . Det er flere faktorer som påvirker hastigheten sjåfører lønn , inkludert alder , kjønn , kjøring posten og hvilken type kjøretøy som blir forsikret. Typer

South Carolina krever at alle sjåfører til å kjøpe ansvar og uforsikrede bilist dekning. Du må ha disse to typer personlige Bilforsikring å kjøre lovlig i staten.
Identifikasjon

Ansvar og skade på eiendom er de viktigste delene av en personlig auto politikk . Ansvar inkluderer auto erstatningsansvar , personskade ansvar og skade på eiendom ansvar . Skade på eiendom omfatter sammenstøt og omfattende dekning.
Fordeler

Ansvarsforsikring beskytter deg mot påstander om andre personer involvert i en ulykke der du er den at- feil driver. Kollisjon dekning betaler for skade på bilen din og omfattende forsikring dekker skade på bilen din fra ting som flom , dyr og tyveri .
Minimum Krav

minimum personlig auto dekning i Sør- Carolina er $ 25.000 per person for personskade , $ 50.000 per ulykke, og $ 25 000 for den personlige eiendom. Førere må ha bevis for forsikring med dem hele tiden under kjøring eller ansikt blir billett .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/94003.html

Previous:
Next:

Accident Insurance