Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Slik finner du ut Dekning for Car Insurance

Når det gjelder bilforsikring, ikke en størrelse passer alle. Som en bileieren må du ta flere faktorer i betraktning når man skal avgjøre hva slags og hvor mye bil forsikring å kjøpe. Hvis du huske på at hensikten med forsikring er ikke bare for å beskytte dine økonomiske interesser, men for å beskytte allmennheten i tilfelle en forpliktelse krav, det gjør det lettere å nærme seg hvordan du finner riktig mengde forsikring å kjøpe. Instruksjoner
en

Finn ut statens ansvar krav. Hver stat fastsetter det minimum av ansvarsforsikring kreves for å overholde auto økonomisk ansvar lover. Ved å besøke din statens avdeling av forsikring, kan du finne ut hvor mye forsikringen du er pålagt å bære.
2

Gjennomgå finansieringsavtale for bilen din. Når det gjelder å bestemme hvilken forsikring å kjøpe for bilen din, skisserer utlån institusjon vanligvis dekningen det krever for å kunne fortsette finansieringen av bilen. For å beskytte sine finansielle interesser, krever det vanligvis bileiere til å kjøpe omfattende og kollisjon dekning (fysisk skade). Dette er et første-party dekning som refunderer bileieren og finansieringsselskap i tilfelle et krav.
3

Legg de nødvendige lien holdere til politikken. Andre til å kreve fysisk skade dekning, låneinstitusjoner fastsette lien holderen kravet. I tilfelle av en fysisk skade krav, vil forsikringsselskapet utstede kravet sjekk i navn av lien holderen og bileieren kombinert. Det er viktig å fjerne lien holderen fra forsikringsselskapet når lånet er betalt i sin helhet.
4

Vurder størrelsen på den fysiske skader egenandel. Siden det er en direkte sammenheng mellom størrelsen på egenandelen og premium besparelser, kan du bli fristet til å kjøpe en forsikring med en stor egenandel for å realisere en stor premie besparelser. Før du gjør det, men gjennom finans kontrakt. Ofte utlåner kontrakten fastsetter maksimal egenandel de er villige til å akseptere.
5

Snakk med din forsikring agent. Det er best å få faglige råd fra en forsikringsagent når det gjelder å bestemme hvilke forsikringer du skal kjøpe til bilen din. Med den enkle å kjøpe forsikring på nettet, kan du bli fristet til å gi avkall på å snakke med en agent. Det ville være i din beste interesse å ringe forsikringsselskapet og prate med en kundebehandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93855.html

Previous:
Next:

Accident Insurance