Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Maine No- fault forsikringsrett

Det finnes flere typer av auto forsikring , hvorav den ene er no-fault forsikring . Ifølge Insure.com , er denne type dekning som kreves i enkelte stater for å bidra til å holde forsikringssvindel til et minimum. Maine ikke krever no- feil dekning . Identifikasjon

No- fault forsikring gir den forsikrede å innlevere en klage med sitt eget forsikringsselskap, selv om den andre parten hadde skylden for ulykken . No-fault forsikring sikrer at den forsikrede får tilbakebetalt for sine skader og medisinske utgifter , selv om hun ble truffet av noen som er uforsikret eller underinsured eller av en sjåfør som forlater åstedet for ulykken .

Hensyn

Innbyggere i Maine er ikke pålagt å bære nei-feil forsikring ved lov. Men de er pålagt å gjennomføre et minimum $ 1000 i forsikring for medisinsk regninger . Maine krever også uforsikrede bilist dekning og ansvarsforsikring dekning.

Minimumskrav

Maine sjåfører er pålagt å bære ansvarsforsikring på $ 50.000 for personskade til en person , $ 100,000 totalt personskade per ulykke og $ 25 000 for skade på eiendom per ulykke .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93944.html

Previous:
Next:

Accident Insurance