Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Omfattende Vs. Kollisjon Car Insurance

I forsikring språk, er en "fare" den eksakte årsaken til et tap. En bil kollisjon er en type fare. Et sprukket eller knust frontruten representerer en type omfattende fare. Sammenstøt og omfattende dekning i en automatisk forsikring vil dekke disse typer farer. Formål

Både sammenstøt og omfattende forsikring betale for skade på en bil hvis den er involvert i en ulykke. Enten eller begge typer dekning kan være en del av den samlede politikken.
Kollisjon
p Som navnet tilsier, betaler kollisjon forsikring for kostnadene hvis bilen kolliderer med en annen bil , eller et annet objekt, eller hvis den vipper over. Hvis tapet er ikke kollisjon-relatert, er det ingen dekning.
Omfattende

Omfattende dekning gjelder kostnader for skade på kjøretøyet ikke er knyttet til kollisjon med en annen bil. Omfattende farer omfatter brann, fallende gjenstander, raketter, eksplosjoner, jordskjelv, windstorms, hagl, flom, hærverk, opptøyer eller kontakt med dyr, for eksempel fugler eller hjort, ifølge Insurance Information Institute.

Har

Kollisjon og omfattende dekning kan komme med egenandeler. En egenandel er det pengebeløp en forsikret vil måtte betale ut av lommen før politikken vil betale et krav. Generelt, høyere egenandeler senke politikken samlede kostnader. Ved søknad om dekning, vurdere om egenandeler fornuftig, spesielt med tanke på bilens verdi.
Hensyn

State kommisjonærer forsikring er ansvarlig for å etablere grunnleggende politiske bestemmelser for bilforsikring. Tilgjengeligheten av omfattende eller kollisjon dekning i en tilstand kan variere tilsvarende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93852.html

Previous:
Next:

Accident Insurance