Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Massachusetts Bilforsikring Forskrift

Bilforsikring er en ofte oversett kostnadene ved å eie en bil til tross for at bilene må være forsikret for å bli drevet lovlig. Kostnaden for bilforsikring spenner vidt avhengig av ulike faktorer, inkludert beliggenhet, type kjøretøy, alder og kjøring posten, og hvor mange miles bilen er kjørt årlig. Hver stat har forskjellige registrering og forsikring krav, inkludert Massachusetts. Minimum Dekning

minimum personskade ansvar dekning kreves av staten Massachusetts er $ 20.000 per skadet person opp til $ 40 000 totalt per ulykke. Minstekravet for skade på eiendom ansvar dekning er $ 5000. Denne grunnleggende dekningen er ofte referert til som 20/40/5 dekning med 20/40 UM (Usikrede bilist) grenser. Massachusetts følger en No-Fault-system, noe som betyr at forsikringsselskaper vil foreta utbetalinger opp til en spesifisert grense for skade hevder uavhengig av skyld.
Totaltap Regler
p Hvis en bil er erklært et totalt tap etter å ha vært i en ulykke, er det forsikringsselskapet ikke pålagt å betale ut den faktiske kostnaden for å erstatte bilen, det vil bare betale ut den faktiske kontanter verdien av bilen som av datoen for tapet. Kontanter verdien bestemmes av flere faktorer, inkludert den endelige verdien av lignende biler, eventuelle forbedringer som ble gjort til bilen i forkant av ulykken, avskrivninger fra urelatert skade på bilen før ulykken og den faktiske kjøpesummen kostnaden for en tilgjengelig lignende kjøretøy. Hvis bilen er verdt mye fordi det er en antikk, klassisk eller restaurert auto, bør det være utbygd og deretter forsikret for takstverdi for å hindre et betydelig tap ved at kjøretøyet er totalt i en ulykke.

Claim fornektelser

Forsikringsselskapene har rett til å nekte et krav hvis de oppdager at opplysningene gitt av forsikringstakeren (e) er falsk, villedende, misvisende eller ufullstendig. Slik informasjon omfatter stedet der kjøretøyet er garaged og navnene på og informasjon om alle førere av bilen. Når forsikringstakere flytte, bør de varsle sine forsikring byrå på en riktig måte slik at deres informasjon er holdt oppdatert og for å unngå utseendet på svindel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93871.html

Previous:
Next:

Accident Insurance