Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Straffen for No Automobile Insurance i Iowa

I motsetning til de fleste stater , betyr Iowa ikke krever bileiere til å bære bil forsikring. Imidlertid må bilførere som er involvert i ulykker fremlegger bevis for "økonomisk ansvar" - vanligvis en automatisk forsikring - eller miste sine kjøring privilegier . Betydning
p Hvis du er bare stoppet under kjøring i Iowa og ikke har forsikring, er det ingen straff . Men hvis du er på feil , eller er eier av et kjøretøy som var sjåførens skyld , i en ulykke forårsaker en skade, død eller mer enn $ 1000 i skade , må du bevise økonomisk ansvar .

Typer

Valg for å vise ansvar etter en ulykke , annet enn en automatisk forsikring , inkluderer innskudds nok penger med staten for å dekke ulykke eller gi bevis på at du har nådd et økonomisk oppgjør med alle parter , inkludert en plan for å betale alle krav . Alternativt kan du få utgivelser fra alle de andre partiene sier at du ikke trenger å betale, eller få en dom som fritar deg for ansvar.
Penalty
< p > Manglende evne til å vise bevis på økonomisk ansvar fører til umiddelbar suspensjon av lisensen og auto - registrering privilegier til du kan vise slikt bevis. Videre kan du bare få din kjøring privilegier gjeninnført dersom du demonstrere bevis på økonomisk ansvar for fremtidige ulykker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93964.html

Previous:
Next:

Accident Insurance