Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Sjåførenes ansvar under Florida Bilforsikring Lover

Ansvarsforsikring er minimum forsikring kreves av de fleste stater for sjåførene. I Florida, er sjåførene pålagt å demonstrere økonomisk ansvar for skader eller personskader de kan være ansvarlig for. Florida har noen strenge lover om hvordan forsikringen er høstet og hvordan sjåførene må ha forsikring for motorvogn registrert og /eller befinner seg i staten. Ansvar

Ansvarsforsikring, som inkluderer både personskade ansvar og skade på eiendom ansvar, absorberer økonomisk ansvar ved at forsikringstakeren forårsaker skade på eiendom eller personskade. I delstaten Florida, er ansvarsforsikring eller annen økonomisk ansvar som kreves, selv om bilen ikke fungerer eller i en annen stat, så lenge det er registrert i Florida. Hvis bilen er lokalisert i Florida, men har forsikring fra forrige tilstand av bosted, må det umiddelbart bli forsikret av en Florida-basert forsikring agent. Den eneste måten å unngå finansiell forpliktelse er å slå i bilens bilskilt.
No-Fault Law

Delstaten Florida bruker en "ingen feil" system, noe som betyr at hver sjåfør må først og fremst bruke sin egen forsikring, selv om den andre sjåføren i en krasj er funnet å være feil. Ifølge Florida Department of Highway Safety, Floridas No-Fault Law mandater at sjåførene bærer et minimum på $ 10.000 per person /krasj i personskade beskyttelse og et minimum på $ 10.000 per krasj i eiendom skade ansvar.


Financial Responsibility

Florida har to lover som bestemmer mengden av ansvarsforsikring hver sjåfør må ha. I tillegg til No-Fault lov, har Florida en Financial Responsibility Law. The Financial Responsibility Law, som mandater drivere for å bære økonomisk ansvar for skade på andre biler og skade på andre mennesker, krever $ 10 000 for én person i personskade erstatningsansvar, $ 20 000 for to eller flere personer i personskade erstatningsansvar, $ 10.000 per krasj i skade på eiendom ansvar og $ 30.000 i kombinerte enkle grenser.
Enforcement

Delstaten Florida har en streng politikk ansvarsforsikring håndheving. Eiere av kjøretøy som ikke opprettholde statens minimumskrav er underlagt suspensjon av førerkort samt suspensjon av sine kjøretøy lisens og registrering. Bøter så høyt som 500 dollar kan bli pålagt for gjeninnføringen av lisenser, plater og registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93947.html

Previous:
Next:

Accident Insurance