Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

The Meaning of Bilforsikring dekning & Grenser

Bilforsikring er en avtale mellom et forsikringsselskap og en forsikringstaker å dekke økonomiske tap i bytte for premieinnbetaling . Forsikringen kan være så enkelt som grunnleggende ansvar eller inneholder bred beskyttelse mot en rekke tap. Typer

Bilforsikring dekning bestemmes av de juridiske kravene til staten ( vanligvis grunnleggende forpliktelse) og /eller kravene til et finansieringsselskap (vanligvis full dekning ) når leasing eller finansiering av en bil .

Juridisk Limits

State mandat grunnleggende ansvar omfatter skade på eiendom og personskade beskyttelse , men bare dekker tredjeparter . Minste lovlige grensen er forskjellig i hver stat , uttrykt som 15000 /30000 /15000 , som refererer til personskade , grensen per hendelse og skade på eiendom grensen av politikken.
Avtalefestet grenser

Avtalefestet mandat full dekning inkluderer omfattende , kollisjon og noen ganger uforsikrede bilist beskyttelse , som dekker skade på sjåførens egen bil og må ha en grense høy nok til å beskytte finans selskapets interesse i bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93961.html

Previous:
Next:

Accident Insurance