Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Iowa Automobile Insurance Forskrift

I motsetning til mange stater, betyr Iowa ikke har en regjering-mandat forsikringsrett. Men det betyr at staten ikke la sjåførene av kroken fra økonomiske ansvaret for skader forårsaket av villfarne kjøring. Hvis du forårsaker en bilulykke som resulterer i skader som overstiger $ 1000, må du bevise økonomisk ansvar eller din lisens vil bli suspendert. Til ingen overraskelse, er en av de enkleste og minst kostbare måter å bevise økonomisk ansvar ved å kjøpe forsikring. Finansiell Sikkerhet og ansvar Act

Selv om ingen obligatorisk loven tvinger enhver borger av staten Iowa for å kjøpe bil forsikring, har økonomisk og sikkerhetsansvar Act den samme effekten. Med denne lovgivningen, tok Iowa en tilnærming som tar sikte på å fremme ideen om personlig ansvar og samtidig la på plass en mekanisme for å beskytte publikum mot uvøren og usunt drivere. Loven har to viktige funksjoner. Den første suspenderer drifts-og registrering privilegier for noen driver eller eier som ikke viser umiddelbare økonomiske ansvaret etter en ulykke. Den andre krever noen driver som har hatt sin lisens suspendert eller tilbakekalt for å bevise økonomisk ansvar for eventuelle fremtidige skader han kan forårsake.
Etter en ulykke

Uansett hvem som er på feil, må en ulykke rapport inngis med Office of Driver Services innen 72 timer hvis det resulterer i personskade, død eller mer enn $ 1000 i materielle skader. Verken sjåføren er pålagt å sende inn en rapport om ulykken ble etterforsket av politiet. Hvis du er partiet på feil og kan ikke bevise økonomisk ansvar, vil lisensen bli suspendert. Både eier og driver må bevise økonomisk ansvar. Du kan bevise økonomisk ansvar ved en av følgende metoder.

1.Show du er dekket av bil ansvarsforsikring.

2.Post kontanter eller en sertifisert sjekk til Office of Driver Services.

3.Obtain en utgivelse fra skadede part.

4.Receive en rettsavgjørelse slippe deg fra ansvar.

5.file en avtale om å betale erstatning på en avdragsordning .

6.file bevis for fullt og endelig oppgjør for alle skader.
No Fault

Iowa loven gir for tilfeller der det er ikke nødvendig å bevise økonomisk ansvar. De omfatter om bilen var lovlig parkert, hvis noen var å bruke den uten din tillatelse eller dersom ingen skade skjedd på eiendom eller annen person enn deg selv.
Future Skader

Ifølge Iowa lov kan driveren vil gi gi økonomisk ansvar mot fremtidige skader på to måter. Den første er å legge kontanter, verdipapirer eller bånd til Offiser av Driver Services i mengden av $ 55000. Den andre er å ha en autorisert forsikringsselskap sende inn en Certificate of Automobile Liability Insurance med samme kontor. Mange Iowans velger å bære tradisjonell bil forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93982.html

Previous:
Next:

Accident Insurance