Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Bilforsikring Krav

Alle stater har ulike krav til hva som kreves av loven for å sikre et kjøretøy. Men krever at alle stater er det som driver har noen form for bilforsikring. Ansvar Dekning

I de fleste stater ansvar dekning er lovpålagt. Dette dekker både kropp og eiendom skade den andre parten involvert, som avlaster ditt ansvar.
Usikrede bilist dekning
p Dette beskytter deg hvis du er involvert i en ulykke med noen som enten ikke har forsikring eller er under forsikret. Noen stater gjør ikke dette et krav, men hvis du velger å ikke bære denne dekningen og deretter komme i et vrak med noen som ikke har forsikring, vil du måtte betale for alt selv.

Personskade beskyttelse
p Dette er ikke obligatorisk i alle stater. Det gir mer dekning for eventuelle medisinske kostnader som er knyttet til en ulykke. Reglene for Personskade beskyttelse varierer mye fra stat til stat.
Ingen feil

Ingen feil forsikring er bare tillatt i mindre enn halvparten av statene. Det eliminerer byrden av å måtte bevise hvem som er på feil i en ulykke. Hver person har sin egen dekning. Dette ble vedtatt, delvis for å hindre saker som ble flom en allerede overfylte rettssystemet fra å måtte bestemme feil av en ulykke.
Kollisjon

Kollisjon er normalt obligatorisk hvis du har en lien mot bilen og skylder penger på det. Dette er en del av din forsikring pakke som dekker skade på bilen din i tilfelle en kollisjon. Etter at du møter din egenandel på forsikringen ville møte sine forpliktelser.
Omfattende

Omfattende, som kollisjon, er lovpålagt dersom du har finansiert bilen din. Ellers er det valgfritt i de fleste stater. Denne delen av politikken ville dekke bilen i tilfelle tyveri, dersom bilen er vandalisert, hvis det var en storm og et tre falt på det, osv. Igjen, må du først møte egenandelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93823.html

Previous:
Next:

Accident Insurance