Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Texas Liability Insurance Krav

Texas loven krever noen kjører bil for å ha bevis for økonomisk ansvar i bilen til enhver tid. Dette beviset må tilfredsstille minimumskravene finansielle kriterier definert av statlig forsikring lover. En grunnleggende ansvar forsikring tilfredsstiller statens krav. Minimum dekning

ansvar forsikringer må inneholde et minimum av dekning for medisinske regninger og kjøretøy skade av den andre parten. Disse minstekravene er $ 25.000 for skade på eiendom og $ 25.000 per person i medisinsk dekning, med et maksimum på $ 50.000 i medisinsk per hendelse. Disse kravene er planlagt å øke fra 1. januar 2011. På den tiden, vil eiendommen skade kravet ligge på $ 25 000, men det medisinske dekningen vil bli økt til $ 30.000 per person, med et maksimum på $ 60 000 per hendelse.
Proof of Dekning

Alle forsikringsselskaper leverandører vil gi forsikringstakere med et bevis på forsikring kortet. Dette kortet må være i bilen til enhver tid. Polititjenestemenn vil be om å se dette kortet under rutinemessig trafikk stopper. Du må også vise det når du registrerer bilen, har bilen inspisert eller fornye drive'rs lisens. Staten opprettholder også en datastyrt verifisering system kjent som TexasSure. Dette nettverket gjør at polititjenestemenn til å umiddelbart bekrefte forsikring dekning i tilfelle at en forsikring kortet er tapt eller er falt bort.

Straff for ingen dekning
p Det er straffer for kjøring uten forsikring i Texas. En første lovbruddet bringer en bot fra $ 175 til $ 350. Ved senere anledninger, vil boten bli hevet til $ 350 til $ 1000. Vante lovbrytere kan også ha sine førerkort suspendert eller har sine biler beslaglagt.
Consumer Bill of Rights

Texas loven krever forsikringsselskapene å gi alle ansvarsforsikring forsikringstakere med en oppsummering av sine rettigheter og plikter. Dette sammendraget skal være merket som "Consumer Bill of Rights." Det er ansvaret for forsikringen byrå for å oppdatere denne oppsummeringen hver gang de lovendringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93926.html

Previous:
Next:

Accident Insurance