Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Kanadiske Car Insurance lover

Eie en bil er luksus mange kanadiere nyte. Faktisk, anslo "Canadian Vehicle Survey 2005", foretatt av den kanadiske regjeringen er det i underkant 18 millioner biler i landet, en for hver to personer. Bil forsikring krav er regulert på provinsnivå, med en rekke avvik mellom provinsene. Minimum requirments

alle kjøretøy drevet i Canada må opprettholde gyldig ansvarsforsikring dekning. Ansvarsforsikring dekning gir oppreisning til andre når føreren av et kjøretøy er involvert i en ulykke som resulterer i skade på eiendom eller personskade til en person andre enn sjåføren. I alle provinser og territorier unntatt Quebec, må eieren av kjøretøyet opprettholde minst CAD $ 200.000 i ansvar dekning. I Quebec, minst CAD $ 50.000 i ansvar dekning må opprettholdes. I alle provinser, må bevis på forsikring bli presentert når du blir bedt av en politimann.
No Fault Forsikring

I flere canadiske provinser, kan bileiere være beskyttet av en no-fault forsikringsordning. I Ontario og Quebec, er nei-feil forsikring obligatorisk, mens Saskatchewan beboerne har mulighet til å kjøpe no-fault forsikring. No-fault forsikring reagerer umiddelbart etter en påstand uten behov for å avgjøre hvem som var ansvarlig for ulykken. I de fleste tilfeller unngår denne lange og dyre rettssaker som hver part involvert i ulykken forsøker å unngå ansvar. No-fault skadene betales til ofrene av sin egen assurandør, forenkle krav prosessen. Til gjengjeld for denne strømlinjeformet prosess, no-fault territorier begrense mengden av et krav til nøye foreskrevet maksimal utbetaling. No-fault talsmenn heie enkelhet og rettferdighet i systemet, mens kritikerne påpeker de fastsatte prisen grenser ikke kan være nok for noen ulykke ofre.
Personskade
< p> I alle fylker, unntatt Quebec, er bileiere pålagt å kjøpe personskade dekning. Personskade dekning gjelder når en ulykke forårsaket personskade på fører og passasjerer. Personskade krav betale for medisinsk behandling, fysioterapi, rådgivning og rehabilitering etter en ulykke, samt død og begravelse fordeler. I Quebec, er drivere dekket av en provinsiell fond for personskade og død krav som inngår i den årlige kostnaden for et førerkort. I alle provinser, er et minimum av personskade dekning kreves og sjåfører oppfordres til å kjøpe ekstra dekning basert på deres individuelle behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93963.html

Previous:
Next:

Accident Insurance