Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Juridiske meksikanske Bilforsikring Krav

The Republic of Mexico krever at alle sjåfører som opererer et kjøretøy i landet til å kjøpe meksikanske bilforsikring. Forsikring som er kjøpt i andre land, som USA, kan dekke reparasjoner på bilen din, men er ikke gyldig for noen eiendom som du skade hvis du har en ulykke i Mexico. Du må kjøpe ansvarsforsikring for å sikre at du ikke vil møte tunge bøter og fengsel hvis du får i ulykke under reisen. Ansvarsforsikring

Mexico krever at alle sjåfører ha ansvarsforsikring til å betale for eventuelle materielle skader at de forårsaker mens du kjører. Mexico påbyr ikke hvor mye forsikring som du må bære, men hvis du forårsaker skade i overkant av forsikringen at du holder så vil du bli holdt personlig ansvarlig for å gjøre opp differansen. Du ønsker kanskje å kjøpe ansvarsforsikring som tilsvarer forsikring som du bærer hjemme.
P Hvis du leier en bil i Mexico er det sannsynlig at kontrakten vil inneholde en liten mengde ansvarsforsikring, men sørg for å lese din leiekontrakt og sørg for at du har tilstrekkelig dekning i tilfelle en ulykke.
Foreign Insurance

generelt, betyr Mexico ikke gjenkjenner forsikringer som er kjøpt for å dekke et kjøretøy i sitt hjem nasjon. Eventuelle skader som du forårsaker en ulykke, dekkes ikke av din utenlandske forsikringsselskapets ansvar politikk.

Noen forsikringsselskaper i USA har nådd begrensede avtaler med Mexico som gir mulighet for ansvar dekning under korte turer inn i landet som ikke forlenge forbi 25 eller 50 miles fra grensen. Forsikringsselskapet kan også dekke skade på eget kjøretøy. Sjekk med ditt forsikringsselskap for detaljer.
Driving Under the Influence

Kjøring under påvirkning av alkohol eller narkotika i Mexico er tilstrekkelig grunnlag for oppsigelse av din forsikring. Selv om du har kjøpt nok forsikring for å dekke skaden du forårsaker, er forsikringsselskapet ikke nødvendig å betale kostnadene, og du vil måtte betale for skader ut av egen lomme i tillegg til eventuelle kriminelle anklager som du vil møte.

Straff for Ingen forsikring
p Hvis du ikke har ansvarsforsikring og du kommer inn i en ulykke som fører til skade på kjøretøy, vei, del av eiendommen eller tre, så du blir holdt personlig ansvarlig for å betale for de skader som du forårsaket. Under meksikansk lov, vil du bli internert i fengsel på ubestemt tid inntil du betale for skadene. Du kan også møte kriminelle anklager om du forårsake alvorlige personskader eller skader ved kjøring uten tilstrekkelig forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93978.html

Previous:
Next:

Accident Insurance