Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva er Medisinsk Betaling Forsikring?

Å ha nok og riktig type forsikring kan være en livredder hvis du er skadet. Etter en sykdom eller ulykke, kan du finne deg selv uventet begravd i medisinsk regninger, ute av stand til å arbeide og å måtte gjøre endringer i din daglige rutine. Å ha riktig type forsikring kan være en faktor i kvaliteten på helsetjenester du får. Selv om akuttmottak er pålagt å behandle alle uavhengig av betalingsevne, hvis du ikke har forsikring, kan du ikke ha tilgang til spesialister og tester som kan hjelpe deg fullt igjen. Identifikasjon

Medisinsk betaling forsikring, også kjent som Med Pay, betaler for nødvendig behandling i tilfelle av skader påført i en bilulykke. I tilfelle av bil ulykker, er dine medisinske regninger dekket uavhengig av hvem som er på feil. Med Pay dekker kostnadene for hvilken behandling ikke allerede er dekket av din primære helse-omsorg forsikring. Med Pay vil vanligvis dekke tjenester som kiropraktisk behandling, som ikke alltid er dekket av helse-omsorg forsikring.
Fordeler

Medisinsk betaling forsikring vil dekke deg og alle andre passasjerer som var i bilen på tidspunktet for ulykken. Det vil også omfatte alle som er notert på politikken for å kjøre bilen. Med noen forsikringer, er du også dekket dersom du går eller sykling og blir truffet av en bil. I tillegg kan du være i stand til å kjøpe en politikk som dekker personskader påført deg eller familiemedlemmer mens ridning i en annens bil. Det kan bygge bro over gapet ved å dekke tjenester ikke er betalt for av helseforsikring, som co-betaler, egenandeler, dental arbeid, spesialiserte pleie tjenester, begravelse kostnader og tapt lønn. Siden det dekker alle i bilen din, er det spesielt nyttig hvis de andre partiene ikke har helse-forsikring og trenger behandling.

Funksjoner

noen stater, er det obligatorisk å bære medisinsk betaling forsikring. I andre stater, er det ikke engang tilgjengelig. Selv om du har helseforsikring, kan regninger først bli dekket av medisinsk betaling forsikring. Når det er oppbrukt, vil din helse-omsorg forsikringsselskapet begynner å betale. Dette er vanligvis tilfelle i stater hvor det er en no-fault politikk angående auto ulykker. I slike situasjoner må medisinsk betaling forsikring dekke kostnadene først. Sjekk med din nåværende bil-forsikringsselskapet for å finne ut om staten krever denne dekningen, er det satt grenser, og hvis du allerede har det på politikken.
Hensyn
< p> Før du kjøper medisinsk betaling forsikring, gjennom din primære helse-omsorg forsikring dekning. Dette vil hjelpe deg å unngå å betale for duplikat dekning, og vil vise deg områdene hvor din helse-omsorg dekning kan være mangler. Du kan kjøpe forsikring i størrelsesorden $ 25 000, opp til $ 1 million til $ 5 millioner dollar verdt av dekning. Legge Med Pay til din forsikring er vanligvis svært rimelig, og kan koste så lite som $ 20 per år. Dette beløpet varierer basert på din forsikring selskapets retningslinjer og hvor mye dekning du kjøper. Hver persons individuelle situasjon må vurderes for å avgjøre om Med Pay forsikring er fornuftig for henne.
Warning

fleste medisinske-betaling forsikringer krever at du betaler for din behandling opp foran, og deretter sende kvitteringer som skal refunderes. Men noen helse-omsorg leverandører kan være villig til å fakturere din auto forsikringsselskapet direkte. Sjekk med ditt lokale helse-omsorg leverandøren om sin politikk. Hvis du har Med Pay forsikring og du må sende inn et krav, kan det øke din politikk premie, spesielt i tilfelle av alvorlig skade deg eller dine passasjerer. Igjen, vurdere alle alternativene før du kjøper denne type forsikring hvis du er i en tilstand som ikke krever det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93812.html

Previous:
Next:

Accident Insurance