Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hva gjør Car Insurance Billigere?

Det er flere måter å spare penger på bil forsikring, inkludert den mest populære metoden for å shoppe rundt og sammenligne priser fra forsikringsselskapet til selskapet. Andre metoder som gir forbrukerne å få billigere forsikringer krever å gjøre endringer i politikken som vil endre den faktiske beskyttelse sjåføren vil ha i tilfelle av en forsikringsverdi hendelse. Juridisk Krav

Legally, er sjåførene pålagt å demonstrere økonomisk ansvar for skader eller personskader som de kan forårsake mens du kjører. Mens den juridiske minimum varierer fra stat til stat, er den grunnleggende forutsetning ansvarsforsikring, som bare beskytter føreren fra tap i forbindelse med skade på andres eiendom eller skader, og inkluderer ikke sjåførens egen bil. Førere som finansierer eller leasing et kjøretøy vanligvis inngå en juridisk bindende kontrakt som krever dem til å kjøpe en full dekning forsikring, som er betydelig dyrere.
Typer

Den dyreste forsikring er en politikk som inneholder en rekke beskyttelse dekning, ofte referert til som full dekning. Full dekning Forsikringen omfatter ansvar i tillegg til omfattende, kollisjon og uforsikrede bilist beskyttelse.

Omfattende forsikringen dekker førerens egen skade i en kollisjon samt eventuelle medisinske kostnader forbundet med en kollisjon. Denne dekningen sikrer eventuelle skader på førerens egen bil, andre kjøretøyer føreren kan betjene, tyveri av kjøretøy eller katastrofer, inkludert branner og oversvømmelser.

Kollisjon Forsikringen dekker skade på sjåførens bil uansett hvem som er feil , som dekker skader forårsaket når et annet kjøretøy eller objekt kolliderer med sjåførens bil. Denne dekningen vil beskytte førerens bil selv om den andre sjåføren ikke har forsikring.

Og hvis bilen som treffer sjåførens bil er ikke forsikret, vil uforsikrede bilister forsikring betale for skaden. Denne forsikringen vil dekke bilen, selv om kollisjonen er en hit og kjøre ulykke.
P Med hver type dekning eliminert, reduserer kostnadene av den samlede forsikring. Førere som ønsker å ha den billigste politikken vil eliminere alle, men den grunnleggende dekning, som er ansvar.

Dekning nivåer og grenser

Selv når en policy er lignet ned til grunnleggende krav i loven, som er generelt ansvar, kan grensene for ansvar politikken reduseres til et minimum for å samle en billigere politikk. Når du velger grensene for dekning for ansvarsforsikring, må dykkere være klar over at hvis skadene er mer enn grensen av politikken, er sjåføren økonomisk ansvarlig for det overskytende, noe som kan skape motgang ment å bli avverges av politikken. For eksempel noen stater har et minimum av $ 5000. Hvis skaden i en ulykke der sjåføren er ansvarlig er $ 10.000, må sjåføren betale $ 5000 ut av lommen. Dette har ingenting å gjøre med noen egenandel som kan være på plass.
Premium

beløpet som må betales hver måned (påslaget) bestemmes av hvilken type av dekning samt mengden sjåføren er villig til å betale (egenandelen).

Premien vil vanligvis avta som dekning og øvre grenser er redusert, men shopping rundt fra selskap til selskap kan også samle en lavere samlet politikk pris, noe som vil redusere den månedlige innbetalingen.
Egenandel

Egenandeler kan settes av kjøperen av forsikring og er ikke gjenstand for gjennomgang av bilens utleier eller annen kreditor. Egenandelen er beløpet som må betales før dekningen gjelder. For eksempel, hvis tapet er $ 2500 og egenandelen er $ 500, må forsikrede betale $ 500 før forsikringsselskapet betaler de resterende $ 2000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93920.html

Previous:
Next:

Accident Insurance