Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Ansvar Car Insurance Law i Kentucky

De fleste stater krever enkeltpersoner som driver kjøretøyer for å opprettholde minimum av ansvarsforsikring. Ifølge Kentucky State Police Driver Testing Branch, krever staten Kentucky alle som ønsker å registrere seg og drive en motorvogn i staten å opprettholde ansvarsforsikring samt en grunnleggende ingen feil personskade politikk. Funksjon

Ansvarsforsikring dekker skader forårsaket av sjåføren til skadelidte. Ansvarsforsikring er vanligvis delt inn i tre deler; personskade til en enkeltperson, personskade til alle skadelidte og materielle skader. Ingen feil forsikring gir erstatning for skade eller skade uavhengig av hvilket parti var på feil.
Ansvar Grenser

Ifølge Kentucky State Police Driver Testing Branch, akseptabelt ansvarsforsikring politikk må gi minst $ 25000 maksimal dekning for individuell personskade og maksimum $ 50 000 for personskade til alle parter. Politikken må også gi $ 10 000 i materielle skader dekning.
No Fault Grenser

drivere i Kentucky må bære en ingen feil forsikring i tillegg til ansvarsforsikring , i henhold til Kentucky State Police Driver Testing Branch. Det ingen feil politikken må gi dekning på opp til $ 10,000 for medisinsk behandling, tapt lønn og andre utgifter i forbindelse med skade på grunn av en bil kollisjon. Ingen feil politikk gir dekning uansett hvilken sjåfør var på feil.
Alternatives

Kentucky tillater sjåfører å kjøpe en enkelt ansvar politikk i stedet for å opprettholde to separate politikk, forutsatt den eneste grensen ansvar politikken gir et minimum av $ 10 000 ingen feil dekning for personskade. Enkelt grense ansvar retningslinjer må gi minimum dekning på minst $ 60000.
Warning

Ifølge Kentucky State Police Driver Testing Branch det er straffbart å eie eller drive et motorkjøretøy i Kentucky uten å bære riktig nivå av forsikring. Bevis på forsikringen vil være nødvendig for å kunne registrere en motorvogn i staten. Unnlatelse av å opprettholde riktig nivå av forsikring kan resultere i bøter, tap av førerkort og tap av kjøretøyets registreringsnummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93892.html

Previous:
Next:

Accident Insurance