Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvorfor røde biler har høyere forsikring

En pågående rykter om at eierne av røde biler betale høyere forsikring priser enn andre farger rettmessig ber spørsmålet: Er det virkelig en konspirasjon mot røde biler? En bit av sleuthing avdekker disse svarene. Forsikringsselskapene Vet ikke din bil Color

Forsikringsselskapene angir den rating prosessen er fullstendig fargeblinde. Sine systemer er helt uvitende om fargen på bilen din når prisene fastsettes. Denne uttalelsen har blitt støttet opp av garantistene på Progressive Forsikring og Allstate i en artikkel av Bankrate.
Stick de gjør ut av mengden?

Color Matters, spesialister i fargelære, har antydet røde biler kan fange oppmerksomheten til mer trafikk politiet fordi de er lettere å få øye kjører nedover motorveien. Når oppdaget, kan en politimann være mer sannsynlig å sikte sin radar pistol og fange dem overskrider fartsgrensen. Flere billetter tilsvarer en høyere forsikringspremie.
Er det den driver?
Aggressiv kjøring?

En annen teori er at folk som velger rødt som fargen på bilen sin kan være mer dristig og ta flere sjanser. Hvis disse menneskene skjedd å kjøre mer aggressivt, vil de også få flere billetter og være mer sannsynlig å bli involvert i en kollisjon, to faktorer som direkte påvirker forsikringspremier. |
Det er Alt om Car and Driver

Målet markedet for sportsbiler er unge menn. De fleste sportsbiler er tilgjengelig i rødt. Denne kombinasjonen av unge mannlige sjåføren pluss dyre høy ytelse bil gir høyere forsikring priser, uavhengig av farge.
Korrelasjon men ingen årsakssammenheng

Mens kjøpe en rød bil ikke iboende føre en eier til å betale mer for forsikring enn andre farger, det ser ut til å være nok bevis til å foreslå en sammenheng. Kanskje svart bør være den nye rød.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93853.html

Previous:
Next:

Accident Insurance