Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Bilforsikring Krav

Bilforsikring kravene varierer fra stat til stat. Noen krav for å registrere kjøretøyet. Ikke å ha bilen forsikring som kreves kan koste deg lisens til å drive lovlig i staten. Noen kjøretøy forsikring krav er organisert etter leieavtalen eller finansieringsselskap. Grunnen forsikring er nødvendig er å beskytte andre i tilfelle du forårsaker en ulykke eller for å beskytte deg hvis du eller kjøretøyet er involvert i noen form for tap. Bilforsikring Krav til Registrer

Hver stat krever en bil eieren å bevise økonomisk ansvar før det skal registrere et kjøretøy. De fleste stater har en minimum forsikring krav kreves for å overholde. Ansvarsforsikring er den vanligste, men noen stater krever personskade dekning for deg så vel som for dine passasjerer. Noen stater vil tillate deg å legge inn en økonomisk binding for et minimumsbeløp stedet for å bære forsikring.
Liability Insurance Definition

Ansvar dekning betaler for skade på eiendom eller personskade til andre mennesker når du blir funnet på feil for en ulykke. De fleste stater har en per person /per ulykke kjøretøy forsikring krav for kroppslige skader å kjøre lovlig. De fleste krever også et minimum av skade på eiendom forsikring å betale for å reparere andres skadet løsøre.
Finansiert /Leide Biler

Finansiert eller leide biler har spesielle kjøretøy forsikring krav av finansieringsselskap. En del av leieavtalen eller finansieringsavtale er at eieren vil bære forsikring for bilen å reparere eller erstatte bilen i tilfelle en ulykke. Beløpet varierer per lease eller finansiere avtalen. Hvis en bileier ikke opprettholde forsikringen krav til kjøretøy, vil finansieringsselskapet tvinge-plasser forsikring på bilen. Force-plasserte forsikringskostnader legges til den månedlige betalingen. Force plassert forsikring er som regel dyrere enn kostnaden for å få din egen forsikring.
Personskade

Noen stater krever at bileiere bærer personskade beskyttelse, også kjent som PIP. Denne dekningen betaler for medisinske kostnader for sjåføren og deres passasjerer uavhengig av hvem som er feil. Personskade beskyttelse kan også dekke deg hvis du er en fotgjenger påkjørt av en bil så lenge du har dekning på kjøretøyet.
Informasjon som trengs

Du trenger å gi visse opplysninger for å få bilforsikring. Den nødvendige informasjonen varierer fra stat til stat, men kan inkludere ditt personnummer, kjøretøyets identifikasjonsnummer, tidene, og navnene på alle driverne i husholdningen og sjåføren registrering av alle sjåfører dekket. Du må også gi året, merke og modell av bilen for å være forsikret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93832.html

Previous:
Next:

Accident Insurance