Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Hvordan skrive en Motor forsikringskrav

Skrive en motor forsikringskrav trenger ikke å være en kompleks ildprøve. Du må først opprette det som kalles et krav eller krav brev og sørg for at du sende det til forsikringsselskapet. En effektiv krav vil tillate forsikringsselskapet å forstå hensikten er å bosette seg. I trinnene nedenfor, vil du se prosessen. Instruksjoner
en

Gi en detaljert rapport om hendelsen. Forklare alle detaljer, for eksempel ulykke-relaterte skader, tapte tid fra arbeid eller skade på bilen. Hvis du har en sheriffens rapport, som å legge til troverdighet.
2

Outline alle sykehusets kostnader. List opp navnene på alle leger og sykehus besøkt. Sørg for å inkludere antall pågående behandlinger.
3

Forklar hvor mye lønn og tapt arbeidstid. Oppgi navnet på selskapet, beliggenhet og en kontaktperson å avklare eventuelle sysselsetting-relaterte problemer. State størrelsen på fremtidige når du forventer å savne fra jobben.
4

La forsikringsselskapet vite hvor mye penger du forventer å motta. Liste over spesifikke beløpet du håper å få på grunn av tapt lønn, alvorlig personskade og den mentale kvaler slik hendelse kan forårsake. Liste dette beløpet i det siste avsnittet av kravet ditt brev.
5

Ta med eventuelle andre opplysninger som kan hjelpe deg å bevise din påstand. Send eventuelle kjøretøy reparasjon regninger. Fest anbefalingene fra noen medisinske fagfolk som erklærte deg uegnet til å gå tilbake til din tidligere arbeidsplass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93880.html

Previous:
Next:

Accident Insurance